Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Право / други

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове ««   «  1 2 3 [4] 5 6 7  »   »»  
Адвокат Валентина Каменарска
Адвокат Валентина Каменарска - защита по дела срещу монополисти, мобилни оператори, топлофикация, ВИК, ЧЕЗ. Професионално съдействие по данъчни дела, сключване на сделки и споразумения, водене на преговори, подготвяне на договори.
 BG   EN   http://vkamenarska.com   40 посещения / 2014-11-06
Консултански услуги
АРДЕС КОНСУЛТ консултира и обслужва български и чуждестранни физически и юридически лица и в областа на правото: дружествено право, облигационно право, несъстоятелност, вещно прално представителство пред съд и арбитраж. Регистрира дружества.
 BG   http://ardesconsult.com   22 посещения / 2014-10-29
Защита на интелектуалната собственост!
За регистрация, проучване, наблюдение, опозиция и защита на търговска марка, индустриален дизайн и авторско право можете да направите Вашето запитване тук!
 BG   http://www.ipreg.eu   23 посещения / 2014-10-23
Адвокатска колегия Благоевград
Адвокатска колегия – Благоевград обхваща районите на градовете Благоевград, Сандански, Петрич, Разлог и Гоце Делчев. Съставите на действащите Адвокатски съвет, Контролен съвет и Дисциплинарен съд са избрани на Общо събрание на адвокатите.
 BG   http://vas.bg/blagoevgrad   21 посещения / 2014-10-13
Адвокатска колегия Русе
Адвокатурата е свободна, независима и самоуправляваща се. Тя подпомага гражданите и юридическите лица при защитата на техните права и законни интереси. Адвокатите членуват в адвокатски колегии, които са юридически лица.
 BG   http://vas.bg/ruse   22 посещения / 2014-10-13
Адвокатска кантора ЗАБОРОВА
Адвокатската кантора осигурява висококвалифицирано правно обслужване на български и чуждестранни граждани, и юридически лица в областта на гражданското, административното и наказателното право.
 BG   http://advokatzaborova.com/   41 посещения / 2014-10-07
Адвокатска кантора АРТИС ЛЕГАЛ
Адвокатската кантора осигурява висококвалифицирано правно обслужване на български и чуждестранни граждани, и юридически лица в областта на гражданското, административното и наказателното право.
 BG   http://advokatibulgaria.com   40 посещения / 2014-10-06
Регистрация на фирми
Желаете да започнете бизнес или да разширите своя, като учредите нова фирма, дъщерно дружество или обедините няколко ваши дружества? Отговор на този въпрос е учредяването на отделно дружество, което напълно да отговаря на вашите изисквания и цели.
 BG   EN   http://www.normadoors.com/   19 посещения / 2014-09-19
Регистрация на фирми
Предлагаме регистрация на фирми на разумни цени, счетоводни и данъчни услуги, медиация и криейтив и услуги в сферата на интелектуалното право
 BG   http://companyinbg.com/   36 посещения / 2014-09-03
Адвокат Роберт Андонов
АДВОКАТ Специфичната дейност на кантората е в отраслите на гражданското,административното,трудовото,семейно,наследствено право,както и в наказателното.
 BG   http://law.courtbg.com/   54 посещения / 2014-09-02
««   «  1 2 3 [4] 5 6 7  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2019 Dir.bg. All rights reserved.