Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Право / други

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове ««   «  1 2 3 [4] 5 6 7  »   »»  
Адвокатска кантора ЗАБОРОВА
Адвокатската кантора осигурява висококвалифицирано правно обслужване на български и чуждестранни граждани, и юридически лица в областта на гражданското, административното и наказателното право.
 BG   http://advokatzaborova.com/   41 посещения / 2014-10-07
Адвокатска кантора АРТИС ЛЕГАЛ
Адвокатската кантора осигурява висококвалифицирано правно обслужване на български и чуждестранни граждани, и юридически лица в областта на гражданското, административното и наказателното право.
 BG   http://advokatibulgaria.com   40 посещения / 2014-10-06
Регистрация на фирми
Желаете да започнете бизнес или да разширите своя, като учредите нова фирма, дъщерно дружество или обедините няколко ваши дружества? Отговор на този въпрос е учредяването на отделно дружество, което напълно да отговаря на вашите изисквания и цели.
 BG   EN   http://www.normadoors.com/   19 посещения / 2014-09-19
Регистрация на фирми
Предлагаме регистрация на фирми на разумни цени, счетоводни и данъчни услуги, медиация и криейтив и услуги в сферата на интелектуалното право
 BG   http://companyinbg.com/   36 посещения / 2014-09-03
Адвокат Роберт Андонов
АДВОКАТ Специфичната дейност на кантората е в отраслите на гражданското,административното,трудовото,семейно,наследствено право,както и в наказателното.
 BG   http://law.courtbg.com/   54 посещения / 2014-09-02
Адвокат в София
АДВОКАТ Правна помощ по сложни гражданско-правни дела и правни спорове в сферата на наказателното и административното производството.
 BG   http://law.robertandonov.in/   48 посещения / 2014-09-01
Правна информация адвокат
Правно-информационен сайт, съдържащ полезни статии относно недвижими имоти, изпълнително производство, договори, наследство, полиция, семейни, трудови и търговски отношения, измами, съвети, консултации, адвокат, въпроси и отговори, съдебни дела и...
 BG   http://infolaw.bg   56 посещения / 2014-08-22
Юридическа кантора ТМ Легал Консултинг
Копирайт услуги, регистрация на фирми, договори, визови услуги, гражданство, обществени поръчки, тръжна документация, недвижими имоти, визи, данъчен кредит, митническо освобождаване, лицензии, разрешителни,концесии, европейско финансиране.
 BG   EN   EU   http://tml-consult.bg/   32 посещения / 2014-08-19
КТ Патент
Български представител по патенти и марки, регистриран под № 1 в списъка на представителите по индустриална собственост на Р. България, както и Европейски патентен представител, практикуващ индустриална собственост повече от 35 години.
 BG   http://www.ktpatent.com/bg/   30 посещения / 2014-08-01
Асоциация за бежанци и мигранти
Сайт за работещите в областта на правната защита на бежанци и мигранти. Съдържа ресурси за страни на произход, нормативни актове, полезни връзки, проекти.
 BG   http://abm-bg.org/   33 посещения / 2014-04-30
««   «  1 2 3 [4] 5 6 7  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2018 Dir.bg. All rights reserved.