Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Право / други

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове ««   «  1 2 [3] 4 5 6  »   »»  
Онлайн лекции по право
ePravo.net е юридически портал, който предоставя помощни материали за всички студенти по право.
 BG   http://epravo.net   27 посещения / 2015-04-28
Юридически услуги и консултации
JURIST.BG юридически услуги и консултации Ви предоставя възможността да се възползвате от последните технологии и оптимизирате вашето време.Вашите интереси са наш приоритет!JURIST.BG защитава вашите интереси, когато и където имате нужда
 BG   http://jurist.bg   18 посещения / 2015-04-27
Правен сайт
Статиите в сайта провокират гражданите към размисли по темите на правораздаването, съдебните актове и несправедливи разрешения на съдебни спорове. Част от статиите са на видни български прависти, има и разработки на известни наши преподаватели.
 BG   http://gramada.org   137 посещения / 2014-11-17
Коин Консулт
Коин Консулт е специализирано в събиране на вземания и правно обслужване на търговски дружества. В компанията работят екип от юристи и финансисти с опит в областта на извършваните от дружеството услуги.
 BG   http://www.coin.bg/   36 посещения / 2014-11-07
Адвокат Валентина Каменарска
Адвокат Валентина Каменарска - защита по дела срещу монополисти, мобилни оператори, топлофикация, ВИК, ЧЕЗ. Професионално съдействие по данъчни дела, сключване на сделки и споразумения, водене на преговори, подготвяне на договори.
 BG   EN   http://vkamenarska.com   38 посещения / 2014-11-06
Консултански услуги
АРДЕС КОНСУЛТ консултира и обслужва български и чуждестранни физически и юридически лица и в областа на правото: дружествено право, облигационно право, несъстоятелност, вещно прално представителство пред съд и арбитраж. Регистрира дружества.
 BG   http://ardesconsult.com   20 посещения / 2014-10-29
Адвокатска колегия Благоевград
Адвокатска колегия – Благоевград обхваща районите на градовете Благоевград, Сандански, Петрич, Разлог и Гоце Делчев. Съставите на действащите Адвокатски съвет, Контролен съвет и Дисциплинарен съд са избрани на Общо събрание на адвокатите.
 BG   http://vas.bg/blagoevgrad   19 посещения / 2014-10-13
Адвокатска колегия Русе
Адвокатурата е свободна, независима и самоуправляваща се. Тя подпомага гражданите и юридическите лица при защитата на техните права и законни интереси. Адвокатите членуват в адвокатски колегии, които са юридически лица.
 BG   http://vas.bg/ruse   19 посещения / 2014-10-13
Адвокатска кантора ЗАБОРОВА
Адвокатската кантора осигурява висококвалифицирано правно обслужване на български и чуждестранни граждани, и юридически лица в областта на гражданското, административното и наказателното право.
 BG   http://advokatzaborova.com/   39 посещения / 2014-10-07
Адвокатска кантора АРТИС ЛЕГАЛ
Адвокатската кантора осигурява висококвалифицирано правно обслужване на български и чуждестранни граждани, и юридически лица в областта на гражданското, административното и наказателното право.
 BG   http://advokatibulgaria.com   38 посещения / 2014-10-06
««   «  1 2 [3] 4 5 6  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2018 Dir.bg. All rights reserved.