Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2010 16:20 - Пътешествие с приятели
Автор: pateshestvie Категория: Туризъм   
Прочетен: 4254 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 15.07.2010 12:18


Аз и моите приятели решихме да отидем на пътешествие в някой български град, но където никой да не е ходил. Всеки споделяше къде иска да отиде и къде не е ходил. Но един приятел много искаше да отидем в Балчик, марак че той вече е ходил там. Ние в първия момент не се съгласихме с него, но той настояваше. След дълги преговори той ни убеди да отидем в Балчик. До тук само измислихме маршарута на пътешествието. Сега трябваше да измислим къде да отседнем. И решихме да провериме в интернет мрежа. Търсихме Хотели в Балчик. И опа какво да видят нашите очи - Хотели колкото искаш. Имахме голям избор да си избереме хотел. И така си направихме резервация онлайн в един от Хотелите в Балчик - “THE IRISH ROVER” /“Ирландски пътешественик”/. Съгласихме се да отидем в Балчик подари една причина: да видим двореца и Ботаническата градина. Ето че вече сме в Балчик. Намерихме хотела, настанихме се. Първия ден нямаше как да се разходиме до Ботаническата градина, понеже пристигнахме късничко. Бяхме в рестуранта на хотела. Ден втори. Време за закуска. Отново в рестуранта. След закуска се запътихме към Ботаническата градина. Маршрута по - който се минава за да се стигне до Ботаничестака градина е точно по плажната ивица. Гледката е невероятна, въздуха идеален, вълните от морето се блъскат по упорната стена на плажната ивица, капките от сбъсъка на вълните леко Ви попръскват. Много приятнен маршрут. Постоянно минават най - различни туристи. Ето, че и пристигнахме в Ботаническата градина. От вън гледката е красива, но... след като влязохме... беше истински рай.

image


Чувствахме се като в джунгла изградена само от красиви цветя.  До сега не бяхме виждали по - красиви растения. А как ухае? Няма да Ви казвам. След около два часа разходка из Ботаническата градина се завърнахме в хотела, хапнахме и ходихме на плаж. След плажа ходихме на дискотека. Като цяло това беше. Прекарахме си чудесно. Обслужването и храната в хотела нямат никакви забележки. Всичко си е на ниво. Ако някога ходите в Балчик, трябва задължително да минете през Ботаничестака градина.



Гласувай:
2


Вълнообразно



1. dimona - БОТАНИЧЕСКАТА ГРАДИНА Е НАИСТИНА ПРЕКРАСНА
14.07.2010 17:02
Съгласен съм , че Балчик и особено Ботаническата градина са една прекрасна туристическа дестинация . Не бях ходил там от ученическите си години . Преди малко повече от месец бях с група там . Ние също отседнахме в един от многото приятни хотели на крайбрежната улица . Първо отидохме до нос "Калиакра" . Разходката там е наистина един релакс , сякаш навлизаш навътре в открито море .
А музеят на Калиакра е един от най-атрактивните , защото е в пещера и стените му са обсипани с гнезда на скални лястовици . Ботаническата градина в Балчик беше толкова добре поддържана и красива , че десетте лева вход наистина си заслужаваха .Токова разнообразие от багри и цветя , събрани на едно място !
цитирай
2. анонимен - Ботаническата градина
14.07.2010 19:08
Ботаническата градина наистина е страхотна, България заслужава повече такива места
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pateshestvie
Категория: Туризъм
Прочетен: 17058
Постинги: 1
Коментари: 2
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930