Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Нови пазар / Търговия / Електроматериали

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове
Осветителни тела и LED технологии
Магазин за осветителни тела, електрооборудване, ключове и контакти, светлоизточници и кабели, LED ленти, LED дисплеи,прожектори, улични лампи, градинско и парково осветление.
 BG   https://light-ruse.com   19 посещения / 2019-06-17
Разклонители и удължители PowerCube и SAS
Онлайн магазин на фирма SHOKO - официален и единствен вносител на разклонители и удължители PowerCube и SAS за България - цени без конкуренция и доставка на продуктите ни в цялата страна.
 BG   http://shoko.bg   83 посещения / 2016-05-11
Eнергоспестяващи системи за отопление, топла вода и електричество
Основният предмет на дейност на дружеството е – консултантска и инженерингова дейност, внос и износ на енергоспестяващи технологии, апаратура и съоръжения в областта на възобновяемите енергийни източници и енергийната ефективност.
 BG   http://www.ess-bg.com   587 посещения / 2008-09-19
Старт Иинженеринг АД, клон Бургас
Дейноста на компанията включва проектиране, доставка на апаратура, монтаж и въвеждане в експлоатация (пускане и оптимална настройка) на електро инсталации и настройка, пускане и наладка на КИП и А съоръжения.
 BG   http://www.startengbs.com   391 посещения / 2006-10-11
ЕНЕРГОРАМ ООД
Търговска компания, специализирана в областта на вноса и търговията с електроматериали: прекъсвачи и разединители за ниско напрежение, автоматични предпазители НН, електроизмервателна апаратура и системи за тестово изпитание на електромери и др.
 BG   http://www.energoram.com   1036 посещения / 2004-08-03
УНИКОМ Микросистеми ЕООД
УНИКОМ Микросистеми предлага цифрови прибори за измерване, статични еднофазни и трифазни електромери, интелигентни полеви входно-изходни модули, системи за дистанционно наблюдение и управление, преобразователи, инвертори, изделия по заявка и други.
 BG   EN   http://www.unicom-bg.com   830 посещения / 2004-04-28
ВАХС ЕООД
Професионално осветление - тетрално, студийно, дискотечно, пултове, димери. Директен вносител на SPOTLIGHT - Италия, ADB TTV – Белгия, STEINIGKE SHOWTECHNIC – Германия.
 BG   EN   http://www.vahs.bg   1020 посещения / 2004-04-28


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2020 Dir.bg. All rights reserved.