Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / София / Услуги / Предпечат и печат

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове [1] 2 3 4  »   »»  
NOLS - Печат на плат
NOLS.BG българска фирма, занимаваща се основно със сублимация и печат върху плат и други форми на печат върху текстил. Сред най-често получаваните от нас поръчки са изработката на фенски и рекламни шифонени шалове както и декоративни възглавници
 BG   http://nols.bg/   10 посещения / 2018-08-07
Рекламна агенция Purple PR
Занимаваме се с организация на събития, реклама и дигитален маркетинг. Имаме и печатница. Екипът ни е съставен от специалисти по реклама, маркетинг и ПР и графичен дизайнер. Освен всичко разполгаме и с голям екип от промоутъри и хостеси.
 BG   http://purplepr.bg   14 посещения / 2017-11-03
Лекс принт уеб дизайн и печатна реклама
Рекламна агенция Lex Print, Ви предлага професионални услуги в областта на рекламата, съобразени с конкретните потребности на всеки клиент. Всеки продукт, който изработваме носи стила на дизайнера.
 BG   https://www.lexprint.eu   37 посещения / 2017-08-07
Луксозни флаери
Луксозни флаери за всякакви събития
 BG   https://fantasmagorix.000webhost...   30 посещения / 2017-05-22
Печатница Люлин и копирен център – графичен дизайн, предпечат и печат
Печатница Люлин предлага висококачествено печатно обслужване, изразяващо се в пълноцветен офсетов и дигитален печат, топъл печат и довършителни операции. Ние сме с Вас от изготвянето на дизайн до печата и доставката на готовата продукция.
 BG   http://www.pechatnicalulin.com/   31 посещения / 2017-02-13
Рекламен печат
Ситопечат върху текстилни изделия, градински и индивидуални чадъри, транспаранти, хоругви, сенници, шатри, тефтери, глави на календари, шапки, чанти и пантофи. Тампонен печат върху сувенири, химикалки, запалки. Стикери от самозалепващо се фолио.
 BG   http://sitopechat.eu   36 посещения / 2016-12-09
Печатница ИМПЕРА услуги
Предпечат и печат на митнически, банкови и счетоводни документи, фактури, визитни картички, бланки, брошури и други. Предпечат и печат на книги, каталози, календари, рекламни материали и други.
 BG   http://www.imperaprint.bg/pages/...   9 посещения / 2016-07-13
Печатница "Сънрайс"
Експресна изработка на печати. Сканиране, копиране, принтиране. Дигитален и офсетов печат. Предпечат и печат на книги, бланки, визитни картички, брошури, дипляни, фактури, всякакви формуляри по индивидуален дизайн. Рязане на PVC фолио.
 BG   http://pechati-sofia.eu/   13 посещения / 2016-05-30
Супер Принт
Печатни рекламни материали, Офсетов и дигитален печат на рекламни материали - листовки, визитки, брошури, плакати, дипляни, каталози, етикети, картички, покани
 BG   http://superprint.bg   18 посещения / 2015-04-29
Ситопечат и печат върху текстил от M&M Vision
Предлагаме висококачествен ситопечат на сувенири и текстил. При нас ще откриете супер цени и перфектно качество. Доверете ни се!
 BG   EN   http://www.screenprint.bg/   95 посещения / 2014-08-22
[1] 2 3 4  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2019 Dir.bg. All rights reserved.