Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Нови пазар / Услуги / Охрана, детективски

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове [1] 2  »   »»  
Контрол на достъп, работно време, видеонаблюдение, сот, бариери и автоматизация
Ние проектираме и изграждаме системи за контрол на достъп, контрол на работно време, видеонаблюдение, сот и автоматизация.
 BG   http://qube.bg   202 посещения / 2014-07-30
Охранителни системи
Онлайн магазин за охранителни системи, охранителни камери, контрол на достъпа, алармени системи, пожароизвестяване. Доставка в цялата страна. Проектиране на охранителни системи, доставка, инсталация и поддръжка на конкурентни цени.
 BG   http://ohranitelnatehnika.com   301 посещения / 2012-10-15
Стокс - охранителни системи, видеонаблюдение, аларми, компютърни услуги
Монтиране на видеонаблюдение, охранителни системи, цени централи, цени автоаларми, цена електрокардиограф, софтуер за екг, изграждане на компютърни мрежи, контрол на достъп, системи за пожароизвестяване, изграждане на web сайтове, оптимизация за...
 BG   http://stoks.comxa.com   436 посещения / 2009-10-05
Инсас ООД - Охранителна техника
Инсас ООД - Охранителна техника, пожароизвестяване, видеонаблюдение и контрол на достъп. Инсас е и официален вносител на детектори, алармени системи и компоненти на CROW ELECTRONIC Ltd.-Израел.
 BG   EN   http://www.insas-bg.com   475 посещения / 2005-08-19
Ди Ес Си България
Ди Ес Си България е изключитeлен представител на DSC Group of Companies за Република България.DSC Group е позната в световен мащаб като водещ производител на охранителна техника, обхващаща пълния спектър от промишлени и домашни нужди от охрана.
 BG   EN   http://www.dscbg.com   648 посещения / 2005-01-10
Алармени системи Б&Е
Mонтаж и подръжка на алармени системи за автомобили, офиси и домове. Голямо разнообразие на автоаларми от различен клас и различни проиводители. Имобилайзери, антирадари, централно заключване, датчици и всякакви дуги аксесоари за 100% сигурна...
 BG   http://alsys.info   2436 посещения / 2004-11-30
Мастерс - Системи за контрол на достъпа
Фирма Мастерс е с дългогодишен опит в областта на системите за контрол на достъпа, контрол на работното време, системи за сигурност, аудио, видеоконтрол и комуникации.
 BG   EN   http://mastersbg.com   404 посещения / 2004-11-27
ОМЕГА 7 ЕООД
Най - сигурните охранителни системи на най - ниски цени!Фирмата изпълнява пълен обем охранителни задачи, а именно: въоръжена и невъоръжена физическа охрана, инкасова дейност, съпровод на ценни пратки и товари, проектиране, монтаж и пускане в...
 BG   EN   http://www.omega7bg.com   480 посещения / 2004-11-10
ТЕОС - Системи за сигурност
Сигнално-охранителни системи, пожароизвестителни системи, телевизионни системи за наблюдение, пропускни системи, периметрова охрана, системи за контрол на въоръжената охрана, интегрирани системи.
 BG   http://www.teos-security.com   766 посещения / 2004-05-21
Медия-КСВ
Медия-КСВ, изграждане на Системи за сигурност: алармени системи, видеонаблюдение, пожароизвестяване, контрол на достъп, сервиз.
 BG   http://www.media-ksv.com   535 посещения / 2004-04-09
[1] 2  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2020 Dir.bg. All rights reserved.