Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / София / Производство / Животновъдство

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове [1] 2  »   »»  
Млечни продукти "Нашенско" – мляко с истинско родопско качество
Ние сме компания "Интер Д", специализиране в производството на млечни продукти. Предлагаме на целия български пазар краве и овче прясно мляко, сирене, айрян и цедено мляко. Уеб сайт: http://www.nashensko.bg/
 BG   http://www.nashensko.bg/   43 посещения / 2017-05-26
Еко-ферма "Елата"
Разположена край село Железница насред възвишенията на няколко планини. Условията тук са идеално подходящи за водене на един екологично съобразен начин на живот.
 BG   http://www.farmelata.com   74 посещения / 2015-08-14
myBeegarden - Професионален пчеларски дневник онлайн
yBeegarden е съвременна, бърза, гъвкава и мощна уеб базирана система за водене на професионален пчеларски дневник, които позволявa на всеки един пчелар да се грижи и контролирa неговия пчелин по най-добрия начин с данните които въвежда.
 BG   http://www.mybeegarden.com   328 посещения / 2015-02-13
Обяви за домашни любимци
Обяви за домашни любимци - папагали, кучета, кокошки, прасета, коне, крави, кобили, риби, аквариуми, земеделци, фермери, кучета, развъдници, днк тест
 BG   http://www.zooobiavi.com   1067 посещения / 2012-02-10
Ферма За Щрауси
Ферма „Щраусово забавление” се намира на 70 км. от гр. София , на 2 км от гр. Долна Баня по пътя за Пчелински Бани и на 12 км от Боровец. Разположена е на 10 дка в местността „Панорамата”.
 BG   http://www.ostrichfun.com   258 посещения / 2009-08-18
Атико Интернешънъл ЕООД
Фирмата има търговска дейност в областта на суровини за козметиката, грижа за тялото, хигиена на дома, почистващи препарати, сапуни, селскостопански продукти и суровини за фуражна промишленост, специализирана литература и консултантска дейност.
 BG   EN   http://www.atico-bg.com   116 посещения / 2009-03-19
Фуражен завод - Стара Загора
"Зоохранинвест" фуражен завод - Стара Загора. Всичко за фуражите и храненето на Вашите животни. Фуражи, фуражни добавки, млекозаместители.
 BG   EN   http://www.zoohraninvest.com   1301 посещения / 2005-08-25
БОБАЛ – Бояджиев
Фирма БОБАЛ – Бояджиев е създадена през 1990г. Ние сме търговско-консултантска фирма като предлагаме разнообразни суровини, добавки и ингредиенти за отраслите на хранително-вкусовата промишленост.
 BG   EN   http://www.bobal-bg.com   590 посещения / 2005-08-14
ПРОВИМИ–БЪЛГАРИЯ – фураж и биоконцентрат за всички видове животни и птици
Българо-холандска група, включваща шест фуражни завода за производство на комбинирани фуражи и една новоизградена технологична линия за биоконцентрати по KNOW HOW на ПРОВИМИ - Ротердам. Рецепти и безплатни консултации по хранене. Акредитирана...
 BG   http://www.provimi-bg.com   2105 посещения / 2004-06-10
ВИАНД – храни за всички видове животни, птици, риба и домашни любимц
"ВИАНД" АД внася, произвежда и доставя компоненти за фуражната промишленост, биоконцентрати, пълноценни биоконцентрати, рибни брашна, млекозаместители, комбинирани фуражи и специализирани храни за всички категории животни, птици, риба и домашни...
 BG   http://www.viand-bg.com/   1830 посещения / 2003-07-21
[1] 2  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2019 Dir.bg. All rights reserved.