Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Медии / Агенции

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове ««   «  1 2 [3] 4 5 6  »   »»  
Агенция Мърфи М
Агенция Мърфи М е рекламна и ПР агенция, която Ви предлага изготвяне и реализация на цялостна рекламна и ПР стратегии, цялостен дизайн, собствени билбордове, лайтбордове и калкани в София и страната. Ще се радваме, ако ни се доверите.
 BG   http://www.murfy-m.com   1164 посещения / 2004-04-28
Агенция НОА
НОА - Агенция за връзки с обществеността. Медиа мониторинг, цялостни рекламни стратегии, стратегии за кризисни ситуации, семинари, имидж-мейкинг, лобистка дейност, обучаване на медийно поведение, организиране престоя на чуждестранни делегации .
 BG   EN   http://noapr-bg.com   3107 посещения / 2001-02-26
Агенция Талънт Партнърс
Официалният Сайт на Агенция Талънт Партнърс. Организиране на кастинги за артисти и статисти за нуждите на филмови и ТВ продукции. Управление на артистични ангажименти на професионални Артисти.
 BG   EN   http://www.talent-partners.com   648 посещения / 2006-02-16
Актуална информация от Ловеч и региона
Новини, актуална информация, репортажни снимки, фирмен каталог и вашите малки обяви може да видите на адрес lovechonline.com Галерия от всеки мач на Литекс може да разгледате на сайта ни
 BG   http://lovechonline.com   168 посещения / 2011-01-03
Актуалното в Перник и региона
Информационнен сайт за актуалните новини в Перник и региона, България, бизнес, култура, спорт, жълтини, на пътя, свят, кулинар, мода, здраве, хоби, автосалон, туризъм, природа
 BG   http://www.mirogled.com   1487 посещения / 2010-08-03
Амити Студио - криейтив дизайн студио
Амити студио е млада, талантлива творческа агенция. Има няколко принципа, които оформят нашата история – решителност, старание, усърдна работа и силно желание за създаване на качествени визуални решения.
 BG   EN   http://www.amitystudio.com/   875 посещения / 2004-01-16
АРК България - Агенция за развитие и комуникации
Услуги - маркетингови комуникации, PR (Връзки с обществеността) и стратегическо консултиране, творчески решения, събития и презентации, филмопроизводство, медиа продукции.
 BG   EN   http://www.arkbg.com   938 посещения / 2003-12-03
Артур - рекламна агенция
Рекламна агенция Артур - медийна реклама, медийни услуги, консултации и инициативи. Индивидуално медийно планиране. Реклама в печатни издания - вестници и списания. Телевизионна и радио рекламa - подбор на медии, покупка на медийно време.
 BG   http://www.arturmedia.com   119 посещения / 2007-10-19
АСК реклама и ПР обслужване
Агенцията е специализирана в предоставяне на услуги в областта на връзките с обществеността (ПР), рекламата, маркетинга, както и в провеждането на събития и цялостни промоционни кампании
 BG   http://www.ask.bg   130 посещения / 2006-05-29
Атиа Принт ООД - широкоформатен дигитален печат
Атиа Принт е доказан лидер в широкоформатния дигитален печат и производството на рекламни продукти. Притежаваме дългогодишен опит, добре сработен екип от специалисти и гарантирани възможности в дизайна, проектирането, отпечатването, апликирането и...
 BG   http://www.atiaprint.com   23 посещения / 2016-02-05
««   «  1 2 [3] 4 5 6  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2019 Dir.bg. All rights reserved.