Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Култура и изкуство / Дърворезба

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове [1] 2 3 4  »   »»  
Изработка на табели. Декорация, подаръци от дърво
Изработваме изделия от дърво. Табели за нов дом, къща, вила, заведение, офис и др. Предлагаме и изработка на изделия за декорация на сватба,рожден ден, както и за подарък. Използваме само висококачествени материали : бук, дъб и ясен.
 BG   https://gabri-design.com/   13 посещения / 2018-07-27
Арт дърворезба
Изработка на ажурна дърворезба за стена, миниатюри, пана, часовници, сувенирни музикални инструменти, зодиакални знаци и много други.
 BG   http://astrologia.dir.bg   GLOG   116 посещения / 2016-04-06
Художествена дърворезба - Тревненска резбарска школа
Художествена дърворезба от Трявна. Резбарско ателие "Глушков" предлага изработка на резбовани тавани, художествена мебел, розети, иконостаси, декоративни пана, сувенири и изпълнява поръчки по лични проекти.
 BG   http://www.rezbar.org   125 посещения / 2016-03-07
Художествена дърворезба - Тревненска резбарска школа
Художествена дърворезба от Трявна. Резбарско ателие "Глушков" предлага изработка на резбовани тавани, художествена мебел, розети, иконостаси, декоративни пана, сувенири и изпълнява поръчки по лични проекти.
 BG   http://carving.eu5.org   ESHOP   76 посещения / 2016-02-08
Грифон-М стилови мебели от масив. Ръчна дърворезба
Производство на уникални авторски и стилови мебели от масив-орех череша дъб, с ръчна дърворезба и интарзия инкрустация, позлата. Ресторанти офиси хотели спални кухни трапезарии холове тавани иконостаси тронове икони стенописи скулптура стъклопис...
 BG   http://grifon-m.com   206 посещения / 2015-03-09
Магия от дърво
Сайтът представя изкуството дърворезба, подвластно на магията на дървото. Тя е един от най-старите занаяти практикувани у нас. Красотата, която остава на дървото идва от вън от природата, от безпределните картини на човешката фантазия.
 BG   EN   http://www.magiaotdarvo.com   466 посещения / 2014-09-05
Стефан Дойчинов - уникални дърворезби и живопис
Уникални дърворезби за интериора, ръчна изработка - тавани, мебели, икони, поставки за ловни трофеи, рамки и др. Живопис с маслени бои и репродукции - планински пейзажи, голо тяло, коне, диви животни, с ловна тема, стари майстори, цветя, морски...
 BG   EN   http://decorwood.net   648 посещения / 2014-01-15
Гравиране на Снимки
Ние предлагаме изработката на гравирани снимки, картини и поздравителни надписи. Продуктите се изработват индивидуално по поръчка на клиента. Срока на изработка е до 5 работни дни.
 BG   http://carvedphotos.wordpress.com/   199 посещения / 2013-10-30
Форум на Българските занаяти
Форум, включващ всички занаяти, практикуващи се в България, дискусии, проблеми , помощ от най-добрите майстори занаятчии в България, предстоящи дати на панаири и изложения в България
 BG   http://bg-zanayati.com   331 посещения / 2013-08-28
Ателието за дърворезба “Александър Терзийски”
Ателието за дърворезба “Александър Терзийски” проектира и изработва и реставрира розетки, тавани, иконостаси за църкви, мебели, рамки и др. Изделията се изработват по поръчка.
 BG   http://darvorezba.com/   415 посещения / 2013-08-16
[1] 2 3 4  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2019 Dir.bg. All rights reserved.