Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Компютри / Комерсиален Софтуер

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове ««   «  1 [2] 3 4 5  »   »»  
СТИЛ - Система за ТРЗ и Личен състав
ТРЗ, Личен състав, Хонорари, Декларации обр.1 и обр.6 за НАП, Уведомления по чл.62, Статистическа информация, Платежни операции и Осчетоводяване - всичко това е интегрирано в един програмен продукт, с който ще улесним и ускорим максимално Вашата...
 BG   http://www.msoft-bg.com   3015 посещения / 2004-08-16
"Счетоводна и софтуерна къща Брейн Сторм Консулт"
Одит, счетоводство, данъчна защита. Софтуер МИРАЖ - интегрирана система за Windows - услуги, търговия, производство. ТРЗ - 2003. Ново! Финансови справки и лихви. Търговски справки. Платежни.
 BG   http://www.brainstorm.bg   2981 посещения / 1998-06-23
НЕК-Кулишев, Левичарска СД
Проектиране, разработка и внедряване на програмни продукти и системи.Финансово-счетоводна програма ``САТЕЛИТ`` - Общо счетоводство, Дългортайни активи, Материялни запаси, Калкулации, Фактуриране - BILLA,METRO стокови разписки.
 BG   http://www.nekbg.com   2325 посещения / 2001-05-28
S-ОФИС - Счетоводен софтуер, Складово стопанство, Дълготрайни активи, ДДС Дискет
Пакета S-ОФИС: Финансово-счетоводен продукт изготвящ ВСИЧКИ отчети, Складово стопанство реализиращо лесно проследяване на ДОКУМЕНТИРАНИЯ и РЕАЛНИЯ стокооборот, Дълготрайни активи изчисляващи ПРЕОЦЕНЪЧЕН РЕЗЕРВ и още на нашата страницата.
 BG   http://www.stepsoft.bg   2178 посещения / 1999-02-06
ФЛОПС ЕООД - Стара Загора
``ЕФЕКТ+`` двустранно счетоводство вкл. мат. запаси, ДА, валути, разчети, ДДС (дискети), свободни периоди, всички отчети;``ЕФЕКТ+`` раб. заплати(дискети РУСО); софтуер за ресторанти; за търг.обекти; за лекарски кабинети; разработка на софтуер по...
 BG   http://www.flops.ws   1913 посещения / 2001-07-05
Нюдейта СД
Софтуер, програмни продукти и информационни системи за: Митническа декларация, Митнически манифест, Електронно деклариране, Митнически складове, Спедиция, Транспорт, Куриерски услуги, Търговия, Счетоводство, Фактуриране и банкови документи.
 BG   EN   http://www.newdata.bg   1818 посещения / 2001-06-01
eInvoices - Компютърни фактури
Програма за компютърни фактури (Данъчна и Опростена фактура, Дебитно и Кредитно известие). Това е електронен аналог на вашия кочан с фактури. Позволява и издаването на Проформа фактури с валутни цени и по-късното им преобразуване в данъчни фактури
 BG   http://www.elis-co.com/einvoices...   1787 посещения / 2000-11-10
Унисофт ЕООД
WinMag - софтуер за попълване, обработка и печат на митнически документи. Нормативната уредба по външнотърговския режим на България. Електронно деклариране на ЕАД, ДЕАД и Манифест. Всички документи, необходими за минаване на митница.
 BG   EN   http://www.unisoft-bg.com   1739 посещения / 2000-08-14
ActaSoft - програмни продукти
Програмни продукти: складова програма Inventory, подходяща за магазин и верига магазини за GSM-апарати и аксесоари; ActaService - програма за управление на сервизи за битова техника и касови апарати; Безплатни продукти.
 BG   http://www.actasoft.com   1619 посещения / 2004-04-23
ПРОГРАМА ЗА ФАКТУРИРАНЕ
Целта на програмата за отпечатване на фактури е да намали времето за писане на фактури, както и да Ви улесни при попълване съдържанието на фактурата. Традиция е софтуерът на РилаСофт да е изключително лесен за ползване.
 BG   http://rilasoft.com   1522 посещения / 2002-06-06
««   «  1 [2] 3 4 5  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2019 Dir.bg. All rights reserved.