Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Здравеопазване / Софтуер

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове [1] 2 3 4  »   »»  
Медицинска техника и консумативи
Ултрамед е една от водещите български фирми за доставка, сервиз и отдаване под наем на ехографи – нови и рециклирани. Фирмата е ексклузивен дилър на Vinno – Vision in Innovation, най-иновативният и бързо развиващ се китайски производител на...
 BG   https://ultramed-bg.com/   8 посещения / 2020-02-28
Електронен документен архив
Лесно, бързо и удобно архивиране на хартиени и електронни документи. Надеждно и сигурно съхранение за неограничен период от време. Възможност за търсене и извличане на документи. Разнообразие от поддържани файлови формати.
 BG   http://irhive.com   75 посещения / 2013-02-01
Медисофт - медицински софтуер
Медицински софтуер за лекари специалисти, общо практикуващи лекари, лаборатории, ДКЦ, МЦ, групови практики и лекари на свободна практика. Медисофт е многофункционален, лесен за работа и отговаря на всички изисквания на НЗОК и РЦЗ.
 BG   http://medisoft-bg.com   202 посещения / 2012-06-05
М-софт счетоводен и складов софтуер за всеки бизнес
Основната дейност на фирмата е създаване, разпространение и поддържане на икономически софтуер, ориентиран предимно към счетоводна и складова дейност. Поддържане на съществуващите системи и проектиране на нови. Внедряване и абонаментно поддържане.
 BG   http://m-soft-bg.com/   104 посещения / 2011-07-08
Нисет - софтуер за лекари
Едни от най-разпространените софтуерни продукти за ДКЦ, МЦ, лаборатории, СИМП, ОПЛ, дентални лекари, групови практики и дежурни кабинети. Изключително лесни за работа, с богата функционалност и професионална поддръжка.
 BG   http://nisetbg.com   210 посещения / 2011-01-28
Диагностика и лечение с Метатрон - GR Hunter
Диагностика и лечение с Метатрон. Версията на софтуера към уреда e "GR Hunter" и е най-високият клас в цяла България и е достъпна само при Златанов Ко ООД.
 BG   http://www.zlatanov.com   185 посещения / 2009-12-02
Комплексно оборудване за ЕЕГ биофидбек от Елмико Полша в България
Предлагаме комплексно оборудване за ЕЕГ-биофидбек за лечение и тренировки на централната нервна система. Предлагаме и обучение за работа с оборудването.
 BG   http://www.elmiko.bg/   134 посещения / 2009-08-24
SMS услуги за ОПЛ (общопрактикуващи лекари)
Изпращане на СМС съобщения чрез сайта към много пациенти едновременно. Този сайт е създаден да улесни контакта на ОПЛ и специалистите с техните пациенти,чрез изпращаните през него групови SMS-и. Извикване за профилактични прегледи, имунизации и...
 BG   http://www.gp-sms.com   142 посещения / 2009-05-05
Е-Медика - Медицински софтуер
Е-Медика е система за автоматизиране на дейността на общопрактикуващи лекари и специалисти договорни партньори на НЗОК. Програмата значително улеснява и до голяма степен автоматизира обработката на всякакъв вид информация...
 BG   http://emedica-bg.com   290 посещения / 2008-08-19
Софтуер за зъболекари
ПП "Dentistry" - софтуерен продукт за общопрактикуващи стоматолози и специалисти работещи със Здравна каса. Бързина и сигурност при въвеждане на данните от прегледи и изготвяне на отчет към РЗОК. Помага, но не пречи при работа.
 BG   http://labirint05.com   456 посещения / 2008-06-18
[1] 2 3 4  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2020 Dir.bg. All rights reserved.