Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Здравеопазване / Психология и психотерапия

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове ««   «  1 [2] 3 4 5  »   »»  
Институт за психично здраве и развитие
Целта на Института е да разработва, осъществява, пропагандира и внедрява програми за превенция, диагностика и терапия на проблеми в психичното здраве, осигуряващи разгръщането на потенциала и реализацията на индивидите в обществото.
 BG   https://www.ipzr.info/   29 посещения / 2017-04-18
Терапевтична общност Феникс
ТО Феникс е професионална рехабилитационна програма за лечение на зависимости. Ние разглеждаме зависимостта като разстройство на цялата личност. Ето защо дефинираме рехабилитацията като цялостна промяна в стила на живот и личностно израстване.
 BG   http://phoenixhouse-bg.com/   17 посещения / 2017-03-29
НЛП Терапия
Бързо и лесно нлп лечение и премахване на страхове и фобии. НЛП терапия от Милен Петров на фобии, страхове, депресия, тревожност, паник атаки. НЛП Консултиране на бизнес, продажби, управление на хора, лидерство и реклама от Милен Петров град Варна.
 BG   http://nlptherapy.bg   18 посещения / 2017-03-27
Нови поведения и различни очаквания
Психологично консултиране и психотерапия при: Тревожни състояния и разстройства; Зависимости; Депресия и Ниска самооценка; Психосоматични проблеми. Онлайн консултиране.
 BG   EN   http://petertrifonov.com/   GLOG   11 посещения / 2017-03-01
Психолог Красимира Терзиева град Стара Загора
Психологичен Кабинет "Красимира Терзиева" се намира в гр.Стара Загора. В сградата на Бизнес Център "Рамини" на улица "Хаджи Димитър Асенов" №87. Красимира Терзиева е Магистър психолог – Консултант по психическото развитие и възпитание от 2010г.
 BG   http://terzieva.eu   14 посещения / 2017-02-08
Логопед Пловдив
Магистър логопед, завършила бакалавърската и магистърската си степен на обучение в ПУ "Паисий Хилендарски". Магистър по "Комуникативни нарушения на развитието"’. Защитила дипломната си работа с Отличен на тема "Логопедична терапия при заекване"’.
 BG   http://marieta-logoped.bg   36 посещения / 2016-11-28
Център за Психотерапия и Психология
Специализиран Център за Психологична, Психотерапевтична и Психиатрична Помощ - Психологични Консултации и Терапия, Детско-Юношески Консултации, Семейно-Брачно Консултиране, Хипноза, Психиатрично Лечение, Домашни Посещения. Тел. 0884638696 гр. София
 BG   http://psiholog.co   46 посещения / 2016-10-26
Петя Андреева - психолог
психология, психологическо консултиране, родители, деца, партньори, взаимоотношения, комуникация, общуване
 BG   http://petya-andreeva.com   19 посещения / 2016-08-17
FeelGood - Психолог Галя Мутафова
Сайт за психотерапия и психологическо консултиране. Помощ при анорексия, депресия, паника и тревожност, полезни съвети за подобряване на семейните отношения.
 BG   http://feelgood.bg   16 посещения / 2016-06-27
Психотерапевт Анна Тодорова
Психотерапевт Анна Тодорова - EMDR терапия, Майндфулнес и когнитивно-поведенческа терапия. Статии и интервюта с Анна Тодорова относно любовната зависимост, паническите атаки, срама и вината, справяне с травми, тревожността, депресията и влюбването.
 BG   http://annatodorova.com/   17 посещения / 2016-06-27
««   «  1 [2] 3 4 5  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2018 Dir.bg. All rights reserved.