Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Здравеопазване / Болници, клиники

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове [1] 2 3 4  »   »»  
Дентална Клиника Александър Вълев
Дентална Клиника Александър Вълев е водеща институция в диагностиката, планирането и цялостното лечение със зъбни импланти в гр. София.
 BG   EN   https://aleksandarvalev.com   6 посещения / 2020-08-25
Медицински Център Света Троица
Центърът е специализиран е лечението на консервативното и оперативно лечение на гръбначни заболявания както и на други заболявания в областта на ортопедията, хирургията и неврохирургията. Основни диагнози - дискова херния, стеноза, счупен прешлен.
 BG   EN   https://trinitymedcenter.com/   7 посещения / 2020-07-25
Стоматологичен кабинет - Д-р Минева
Стоматологичен кабинет - Д-р Минева Предлага комплексни услуги от всички области на стоматологията. В допълнение към стоматологично оборудване от висок клас и висококачествени материали, всички услуги се предоставят в комфортна, луксозна среда.
 BG   https://www.d-rmmineva.com/   13 посещения / 2020-05-27
МЦ „Клиника Доц. Михайлов“ Бургас
Работим с НЗОК! Разполагаме с отделения по неврология, кардиология, гинекология, физиотерапия, рехабилитация, масажи, кинезитерапия. Бургас
 BG   http://mcmihailov.net   1 посещения / 2020-05-27
Медицински център д-р Стайков, гр. Бургас
Новият медицински център е отражение на желанието на целия ни екип, да се осигури достъпно, комплексно и качествено лечение на още по-широк кръг от хора. Имаме сключен договор с НЗОК. Възможност за преглед и лечение при най-добрите специалисти.
 BG   http://mcstaykov.bg/   11 посещения / 2020-04-09
Най-добрия рехабилитатор в България
Димитър Димитров е един от най-добрите рехабилитатори в България. Заедно с екипа си от високоспециализирани рехабилитатори, са помогнали на хиляди хора за техните болки в кръста, прешлените, врата, дискова херния, лумбаго, ишиас и още много други.
 BG   http://kabinetzarehabilitacia.com   4 посещения / 2020-02-28
Дом за стари хора Варна настаняване и грижи Ален Мак
Център за настаняване и грижи Ален Мак е дом за стари хора във Варна. Предоставя услуги от семеен тип за стари хора. Намира се във Варна, в близост до Златни пясъци.
 BG   https://alenmak.eu   11 посещения / 2020-01-06
Естетичен център Naturestetica
Naturestetica предлага процедури за лице, лазерна епилация, премахване на целулита и криолиполиза и на едно място в Благоевград, София
 BG   https://naturestetica.com/   8 посещения / 2019-12-19
СБПЛР - "Кремиковци"
Специализирана болница за продължително лечение и рехабилитация - "Кремиковци". Физиотерапевтични процедури, кинезитерапевтични процедури, масаж.
 BG   EN   https://bolnicakremikovci.bg   7 посещения / 2019-12-16
Болница за рехабилитация Сердика
Болница Сердика се грижи запациенти, нуждаещи се от рехабилитация. Рехабилитация след инсулт, след оперативно лечение, рехабилитация при заболявания на периферна нервна система, рехабилитация при Болест на Паркинсон, рехабилитация при травми.
 BG   http://serdika.com/   12 посещения / 2019-11-22
[1] 2 3 4  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2020 Dir.bg. All rights reserved.