Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Услуги / Занаяти

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове [1] 2 3 4  »   »»  
Цайс 51 - ключар в София
Заключването на пространства, предмети и мебели датира от много столетия. Цайс 51 добавя сигурност във всеки дом, офис и фирмен обект с дългогодишният си опит в защитата на сградни и извънсградни пространства.
 BG   https://kliuchove.com/   NEW   6 посещения / 2019-04-16
ФОКС - мрамор и гранит
Професионална изработка на кухненски и барплотове от мрамор, гранит, и технически камък. Стъпала, подпрозоречни первази, рамки на врати и прозорци. Проектиране, изработка, монтаж на надгробни паметници и урнови плочи от мрамор, гранит и варовик.
 BG   http://www.foxmramor.net   6 посещения / 2019-04-02
Цялостни домашни ремонти и довършителни ремонтни дейности
Ремонт на апартаменти в Бургас и региона. Цялостни ремонти и довършителни ремонтни дейности на къщи и апартаменти в Бургас и цялото Черноморие. Всички видове строително-ремонтни услуги. 3D подове и индустриални подови настилки. Опънати светещи...
 BG   EN   https://burgasremont.com   3 посещения / 2018-12-21
Akris Atelier - Бижута и аксесоари
Бижута и аксесоари - ръчна изработка. Аксесоари за сватба, кръщене, празник. Бижута и брошки за дами с камъни-ръчно изработени. Бутониери за младоженци и абитуриенти. Украси и гребени с перли и кристали за булки. Възглавнички за сватбени халки.
 BG   https://www.akrisatelier.com   ESHOP   12 посещения / 2018-12-10
Ключарски услуги в София
Мобилни ключарски услуги в София от професионалните ключари на KLUCHAR.biz. Най-бързата реакция при авария – нашите ключари са на ваше разположение денонощно.
 BG   https://kluchar.biz   9 посещения / 2018-10-19
Ключарска помощ от LOSSKEY – денонощен ключар в София
Денонощен ключар в София от Losskey - ние имаме 100% решение за вашата заключена врата или автомобил. Предлагаме професионална ключарска и автоключарска помощ.
 BG   http://losskey.com   3 посещения / 2018-09-19
Ремонт на входове Пловдив - шпакловане и пребоядисване
Ремонт на входове Пловдив - шпакловане и пребоядисване Тел.: 0897 624 884 Офис: ул. Златю Бояджиев 27 - срещу Панаира Частно лице КЛЮЧОВИ ДУМИ: ремонт на входове, шпакловка, бояджалък, шпакловане, боядисване, ремонт на входове пловдив
 BG   http://vhodove.top   8 посещения / 2018-08-31
Ключарски услуги от Sherlock Bulgaria
Ключарска фирма Sherlock Bulgaria е специализирана в аварийните ключарски услуги в рамките на град София и околните райони. Професионалните ни ключари ще бъдат на вашия адрес до 30 минути и ще отстранят всяка повреда във вашия дом, офис или...
 BG   https://sherlock-bg.com   10 посещения / 2018-05-10
Заключващи системи - брави, патрони, катинари, автомати за врати
Търговия със заключващи системи за дома и офиса. Предлагаме широка гама от основни и допълнителни брави, патрони, мебелни ключалки, дръжки, розетки, бронировки, катинари, автомати за врати, електромагнитни насрещници, ключодържатели, RFID чипове и...
 BG   http://www.kluchalki.com   15 посещения / 2018-04-30
Портрети по поръчка
Портрети по поръчка. Рисуване на портрети от снимки. Галерия от снимки на художника,който е автор на сайта. Картините са рисувани с молив и въглен. Онлайн ателие за портрети на хора и домашни любимци.
 BG   EN   http://portreti.simdif.com   10 посещения / 2018-03-30
[1] 2 3 4  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2019 Dir.bg. All rights reserved.