Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Услуги / Персонал, работа

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове [1] 2 3 4  »   »»  
Обяви за работа, подготовка за интервю и мотивационно писмо
Намерете мечтаната работа. Намерете подходящия кандидат. Вашия портал - обяви за работа. Подготовка за Интервю и Мотивационно писмо. Успех!
 BG   https://okjobs.bg   3 посещения / 2020-02-21
Сладкарница Верона
Сладкарница Верона се намира в Варна, предоставяме сладкиш изкушения за малки и големи. Без недостиг на невероятни десертни предложения, направени с най-висококачествените съставки...
 BG   http://www.veronavarna.com   4 посещения / 2020-01-10
Софтуер за видео интервюта
С видео интервю гарантирате успеха на избора си при всяко интервю за работа Софтуерна платформа за видео интервю с инструменти, които ще направят всяко интервю за работа лесно и иновативно. Тази система гарантира лесен и успешен подбор на персонал.
 BG   EN   EU   http://www.live-interview.com   ESHOP   4 посещения / 2020-01-08
GlobalStaff - Работа в чужбина
Гарантирани работни оферти, само проверени работодатели, възможност за сезонна и дългосрочна заетост, позиции без изискване за английски език, лесно кандидатстване, без такси и комсионни.
 BG   https://www.globalstaff.bg/   12 посещения / 2019-03-01
Работа на кораб
Ново за България! Професионално обучение с гарантирана работа на круизен кораб. Глобъл Стандард Трейнинг Център Про (GSTC PRO)
 BG   EN   https://www.gstcpro.com/bg/   17 посещения / 2019-01-21
Къртене на бетон Бургас - Кърти чисти извозва Бургас
Фирма за къртене на бетон Бургас, кърти чисти и извозва Бургас и региона. Професионални къртачни услуги като: къртена на бетон, къртене на камък, къртене на тухли, къртене на фаянс и теракот, къртене на вратопрозорци, къртене и събаряне
 BG   http://beton.uslugi-burgas.info/   13 посещения / 2018-11-23
Заплата в плик
На специално създаденият сайт, всеки може да изчисли колко би загубил в следващите 30 години, ако се осигурява на по-нисък от реалния си доход чрез т. нар. „калкулатор на загубите“.
 BG   http://zaplatavplik.bg   15 посещения / 2018-11-09
Carejobs - детегледачки, болногледачки, домашни помощници
http://Carejobs.bg Ние свързваме хората, така че да могат да си помагат. В платформата има регистрирани детегледачки, болногледачки, домашни помощници и др. Свързваме семействата с хора търсещи работа и предлагащи да се грижат за техните любими.
 BG   http://carejobs.bg   11 посещения / 2018-10-04
Джоб Консулт ЕООД
От 2013 година "Джоб Консулт" предлага работа на добре платени позиции за работа в Англия с осигурена квартира през една от най-използваните фирми за почистване в Лондон. Няма ограничение във възрастта или квалификацията на кандидатите.
 BG   https://www.jobconsult.bg/   12 посещения / 2018-07-16
Работа в Европа
Ние сме лицензирана посредническа агенция по заетостта. Предлагаме оферти за свободни работни места в България и чужбина, консултация и насочване на кандидатите към подходящата работа. За работодателите предлагаме подбор на служители по...
 BG   http://rabotavevropa.eu    17 посещения / 2018-04-26
[1] 2 3 4  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2020 Dir.bg. All rights reserved.