Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Услуги / Други

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове ««   «  1 [2] 3 4 5  »   »»  
Флуид 62- климатизация и вентилация
Стенни, подови и мобилни инверторни и хиперинверторни климатици Daikin, Gree, LG, General, AUX, Тошиба, Mицубиши на промоционални цени. Профилактика на климатици. Професионален монтаж и почистване на климатици.
 BG   EN   http://www.fluid62.com   11 посещения / 2018-03-16
ВиК Услуги - София
Експресни ВиК услуги от висококвалифицирани водопроводчици за София. Поддържаме в постоянна готовност екипи за професионални ВиК услуги по всяко време на денонощието.
 http://www.викуслуги.bg   3 посещения / 2018-03-16
Погребална агенция Левит
„ЛЕВИТ ГРУП ООД“ е семейна компания ориентирана в сферата на траурните услуги. Ние предлагаме: Организация на погребения, кремации, помени, транспорт на тленни останки в страната и чужбина, паметници, некролози, кетъринг и др.
 BG   EN   https://www.levit-bg.com/   0 посещения / 2018-03-12
Изкопни дейности и услуги
ЕТ АРГОС предлага всички видове строителни изкопи, земекопни работи и изграждане на насипи.Разполагаме с професионални тежки машини и оборудване, управлявани от висококвалифицирани специалисти с необходимия опит в изкопните и насипните работи.
 http://et-argos.com   1 посещения / 2018-03-12
Green World - озеленяване, градинар София
Елитно озеленяване, Градинарски услуги - Засаждане на всички видове декоративни растения, засаждане и озеленяване на дворове и градини, зацветяване и аранжиране.
 BG   http://www.greenworld-bg.eu/   6 посещения / 2018-03-12
Пране на килими - Макси
Пране на килими, одеала, китеници, мокети, губери, юргани и други за ниски цени само в Макси. Фирмата се намира в Асеновград. Безплатна доставка до Пловдив, Куклен и Асеновград.
 BG   https://www.prane-kilimi.com/   5 посещения / 2018-03-09
Почистване
Фирмата за почистване „Sofiautre“ почиства мазета, тавани, обществени помещения и частни къщи; отстраняване на домашни, строителни и други отпадъци (резултат от живота на гълъбите, котките, плъховете и т.н.).
 BG   http://www.sofiautre.com   7 посещения / 2018-03-06
Регистрация на търговска марка в България и ЕС
Предоставяме услуги свързани с упражняване, придобиване и защита на права върху индустриална собственост. Регистрация на търговска марка в България и ЕС. Международна марка. Проучване, наблюдение, представителство, промени, опозиции.
 BG   http://aramax.bg   11 посещения / 2018-03-06
Валутен калкулатор - конвертор на валути
Този валутен калкулатор ви помага да конвертирате между 150 чуждестранни валути. Обменните курсове на чуждестранните валути се актуализират на всеки час.
 BG   http://bg.mixcurrency.com   25 посещения / 2018-03-06
Демонтаж на кухня в Пловдив
Демонтажът на старата кухня може да се окаже сериозно предизвикателство пред неопитен човек. Ето защо в такива случаи Кърти.ком е правилното решение на този проблем. Ще свършим цялата работа за кратко време и на изгодни цени.
 BG   http://xn--h1adsi2b.com   1 посещения / 2018-03-02
««   «  1 [2] 3 4 5  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2018 Dir.bg. All rights reserved.