Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Търговия / Строителство

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове ««   «  1 [2] 3 4 5  »   »»  
Врати Експерт София
При нас ще откриете качествени врати на складови цени. Разполагаме с голямо разнообразие от налични модели външни и вътрешни врати, в различни стилове и богата гама от цветове, изработени от най-качествените материали.
 BG   https://expert-doors.com/   2 посещения / 2018-10-23
Сандвич панели
Вносител на висококачествени изолационни панели от пенополиуретан и минерална вата, производител е на секционни врати за индустрия и дом, вносител на поликарбонатни плоскости.
 BG   http://www.eletectrade.com   ESHOP   3 посещения / 2018-10-08
РЕМ Груп 1 ООД - електромонтаж, лаборатория за електрически измервания
Монтаж на електрически уредби в сгради до 1000V, външно електрическо захранване, електрически измервания на контур фаза защитен проводник, на заземителни уредби, ремонт на електрически инсталации, изграждане на заземителни и мулниезащитни уредби
 BG   https://www.remgroup1.com/   9 посещения / 2018-10-05
Онлайн магазин за строителни материали — Baustoff + Metall
Baustoff + Metall е водещия австрийски търговец на строителни материали. При нас можете да откриете голямо разнообразие на строителните материали за сухо строителство, топлоизолация, хидроизолация и други. Всичко необходимо за строителството на...
 BG   http://shop.baustoff-metall.bg/   ESHOP   7 посещения / 2018-09-19
Складово оборудване
Благодарение на високото качество на изпълнение и достъпна цена основниат пазар за мотокари MAXIMAL , са страни като САЩ и Русия, страните от ЕС – Италия, Германия, Франция.
 BG   https://www.baltexim.bg   ESHOP   6 посещения / 2018-09-14
Метални конструкции
Стоманени конструкции с различни размери и форми от стандартни или заварени профили. Ние ще се погрижим за всички аспекти от проектирането, планирането, производството, пакетирането и дори логистиката на голямото количество метални елементи.
 BG   http://bbproject-bg.com   ESHOP   5 посещения / 2018-09-14
Онлайн магазин за отоплителни и водопроводни инсталации
В нашия магазин ще намерите алуминиеви радиатори, панелни радиатори, лири за баня, котли на пелети и котли на твърдо гориво, камини на пелети и камини на дърва и въглища.
 BG   https://vgtherm.com   ESHOP   20 посещения / 2018-08-27
Теракот и гранитогрес
Теракот и гранитогрес от магазин Ceramic Shop обзавеждане за баня. Предлагаме качествени плочки за баня, гранитогрес и мебели.
 BG   https://ceramicshop.bg/terakot-i...   18 посещения / 2018-08-10
Rhino Systems – производител на интериорни врати, щори, дограма
Фирмата, която се грижи за клиентите си и техните интереси. Ние сме лицензиран производител на PVC дограма с австрийски, немски и български профили, както и на алуминиева дограма с гръцки, турски и български профилни системи.
 BG   https://www.rhinosystemsbg.com/   ESHOP   7 посещения / 2018-08-03
Онлайн магазин за крепежни елементи
Трябва ви качествен крепеж? Елате във FIXATOR.BG – най-новият онлайн магазин за крепежни елементи! При нас можете да поръчате всички видове, модели и размери крепежни елементи на супер изгодни цени и с безплатна доставка при поръчка над 100 лева.
 BG   https://www.fixator.bg/   ESHOP   9 посещения / 2018-07-18
««   «  1 [2] 3 4 5  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2019 Dir.bg. All rights reserved.