Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Търговия / Електроника

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове [1] 2 3 4  »   »»  
Милиомметър Онлайн Магазин
Милиомметър КИ-1000 служи за прецизно измерване на електрическо съпротивление чрез свързване към всеки мултицет или мултиметър. Той провежда измерванията чрез подаване на постоянен ток през тествания обект и измерва напрежението върху него.
 BG   http://milliohmmeter.ecwid.com   NEW   ESHOP   3 посещения / 2019-01-14
Кибер Трейд - Интернет магазин за компютърна техника
Интернет магазин за компютри, лаптопи, монитори, хардуер, телефони, таблети, телевизори, проектори, офис техника, геймъркса периферия, мрежово оборудване и др.
 BG   https://www.cybertrade.bg   10 посещения / 2019-01-04
Скай Запер - уред за биорезонансно лечение и сребърна вода
Скай Запер е комбинирано устройство, което съчетава в себе си Запер на Хулда Кларк и Роял Райф и уред за Сребърна вода. Последна дума на техниката, управляван от мощен микропроцесор - има възможност да се командва и от телефон.
 BG   https://skyzapper.bg   6 посещения / 2018-12-17
Мултимедии и навигации за коли
Ако търсите надеждна мултимедия за Вашия автомобил, то нашият сайт е Вашето място за това! Тук може да намерите богато разнообразие от мултимедии и навигации на изгодни цени! Страхотни предложения на достъпни цени!
 BG   http://bgauto.eu   7 посещения / 2018-12-07
LED коледни лампички и осветление
Онлайн магазин за декоративно, нестандартно, празнично, сватбено, битово и бутиково осветление. Осветление за мебели, партита, заведения и ресторанти.
 BG   http://led4fen.com/   6 посещения / 2018-11-30
ТехноМаг
"ТехноМаг" предлага на място и онлайн уелнес уреди - иновации за здраве, красота, чистота, енергоспестяване. Йонизатори и въздухопречистватели с озон, уреди за пречистване на вода и хранителни продукти, озонатори и дестилатори за вода.
 BG   http://tehnomag.net   12 посещения / 2018-11-23
Стратонс ЕООД- Официален представител на Baumer и Schmersal за България
СТРАТОНС ЕООД е Официален представител на Baumer и Schmersal за България. При нас може да откриете пълната продуктова гама на Baumer и Schmersal. Всичко за индустриалната автоматизация. Най добри срокове за доставки. Кабели и аксесоари. Сензори
 BG   http://www.stratons.bg/   1 посещения / 2018-11-02
Онлайн магазин за компютри, мобилни телефони, ТВ
Компютри, компоненти, лаптопи, телевизори, мобилни телефони, принтери, смарт джаджи и Още, Ние комбинираме най-добрите цени, и качество за Вас!
 BG   https://www.stokatastoki.bg   12 посещения / 2018-09-17
Хоби електроника на топ цени
Търговия с хоби електроника, модули, сглобени китове, измервателни уреди, IT продукти. Артикули за дома и градината. Предлагаме и GSM и PC аксесоари, USB джаджи, различни кабели и преходи !!!
 BG   http://kupi-si.com   15 посещения / 2018-09-14
Интелигентната система на Xiaomi
Управлявайте дома си от своя телефон от всяка точка на света. Запознай се с интелигентната система на Xiaomi за умен дом. Изградете своя умен дом още днес с нашите интелигентни устройства на най-ниската и достъпна цена.Умни решения за умни хора!
 BG   https://future-home.life/   15 посещения / 2018-09-07
[1] 2 3 4  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2019 Dir.bg. All rights reserved.