Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Търговия / Горива

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове [1] 2 3 4  »   »»  
Пелети цени
Предлагаме ви висококачествени пелети, произведени от иглолистна и широколистна дървесина, пелетни котли и продукти за тяхното почистване.
 BG   https://пелети-софия.com   2 посещения / 2018-10-31
Продажба и доставка на пропан- бутан
Компанията е изцяло специализирана в продажбата на газ пропан – бутан и е единствената, която обхваща целия спектър от направления, свързани с пропан – бутан: авго-газ, газови бутилки за битови и промишлени нужди.
 BG   EN   http://v-gas.bg/   12 посещения / 2018-02-09
Висококачествени смазочни масла и греси
Фирма Бест Съплай ЕООД с основна дейност, продажба на едро и дребно на висококачествени смазочни продукти (масла и греси) на световните лидери Shell и John Deere. Масла за двигатели на леки автомобили, за дизелови двигатели и греси на Shell.
 BG   https://maslabg.com   13 посещения / 2018-01-12
ВМВ Термо- Внос и продажба на камини, котли и горелки
Най-добрите цени за пелетни камини и комбинирани котли. Отоплителни системи, камини, комбинирани котли, пелетни печки, пелетни камини, радиатори, отоплителни системи.
 BG   http://vmvtermo.com   182 посещения / 2016-12-05
Моторни масла и техническа химия за автомобили
Официален магазин за България на белгийската компания XENUM. Двигателни и трансмисионни масла, маслени и горивни добавки, сервизиращи продукти. XENUM е водещ белгийски бренд за масла и техническа химия от най-ново поколение за автомобилната...
 BG   http://xenum.expertoils.com/   ESHOP   49 посещения / 2016-08-29
ГАЗКО - Енергия за Вашия дом, гориво за Вашия бизнес!
ГАЗКО е специализирана в доставката на пропан-бутан газ, както и в професионалната техническа поддръжка на всички газови инсталации и оборудване. Газта доставяна от нашата компания е в съответствие с всички необходими наредби и държавни стандарти.
 BG   http://gasco.bg   25 посещения / 2016-06-20
Моторни масла и филтри MANN
Oily.bg е онлайн магазин за моторни масла и филтри MANN. Oily.bg предлага на своите клиенти голямо разнообарзие от двигателни масла, трансмисионни и хидравлични масла за леки и тежктоварни автомобили, селскостопански машини, мотоциклети, кораби.
 BG   http://oily.bg/   34 посещения / 2016-04-25
Интерспийд ЕООД продажба и доставка на горива
ИНТЕРСПИЙД ЕООД е дружество основано през 2003 г. и специализирано в продажба и доставка на горива и петролни продукти на едро и на дребно. ИНТЕРСПИЙД ЕООД управлява 4 бензиностанции на територията на гр.София
 BG   http://interspeed.bg/   32 посещения / 2016-01-18
Марвик Енерджи – производство на дървени въглища
Марвик Енерджи се занимава основно с производството на дървени въглища. Използваните инсталации в новия ни цех в Троян са екологично чисти, а съвременната технология за карбонизиране на ретортен начин на твърда широколистна дървесина – безотпадна.
 BG   http://marvik-bg.com/   44 посещения / 2015-09-16
Отопление - пелетни горелки, реторни, универсални на твърдо гориво
Последно поколение ретортна УНИВЕРСАЛНА чугунена горелка. Изгаря въглища и въглищен прах, пелети, дървесен чипс както и костилки и орехови черупки, агропелети във Велико Търново
 BG   http://ecostart-bg.com   119 посещения / 2015-05-19
[1] 2 3 4  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2018 Dir.bg. All rights reserved.