Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Спорт / Аеробика

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове [1] 2  »   »»  
Табата тренировки с Меги
Ние ще изпълняваме ТАБАТА за любители, структурирана според възможностите на групата. Ще бъдат включени различни способи от HIIT и Crossfit, за да бъде интересен, различен и приятно ефективен час.
 BG   http://tabata.life   30 посещения / 2017-03-11
Смарт студио Камато
Смарт студио КАМАТО е мястото, където имате възможност да промените живота си, да станете по-пластични, стройни, грациозни и артистични. Тук ще се избавите от комплексите, ще станете по-уверени в себе си, ще срещнете много нови и интересни приятели.
 BG   http://www.kamato.bg/   36 посещения / 2015-04-16
Тренировка на израстването
Уникална тренировка, която стимулира производството на хормон на растежа в организма. Изтеглете безплатна книга с информация.
 BG   http://growingtraining.eu   89 посещения / 2013-02-20
Йога и Пилатес в "Ананда Йога студио", Пловдив
Йога и Пилатес в Пловдив. Сутрешни и вечерни, динамични и релаксиращи занимания подходящи за всички възрасти. Йога да деца.
 BG   http://anandaproject.net   72 посещения / 2012-10-30
Можеш - Усещане за подмладване
Едно десетдневно пътуване към по-добро здраве - приятно, ползотворно и напълно естествено:- лесна за изпълнение програма;- естествено подмладяване;- ефикасно пречистване на целия организъм;- нормализиране на теглото, стройна фигура и самочувствие
 BG   http://www.mojesh.eu   109 посещения / 2012-06-05
Спортна зала "Стимул" - Бургас
За Вас дами! Спортувайте заедно с нас - спортът е начин да се освободите от стреса в ежедневието, да повишите самочувствието и тонуса си, да моделирате фигурата си. Предлагаме разнообразни тренировки - каланетика, степ-аеробика, тае-бо, зумба и др.
 BG   http://www.zala-stimul.net   207 посещения / 2012-02-14
Витаминаспорт – упражнения, тренировки, спорт за здраве
Витаминаспорт е интернет помагало за спорт и физическа култура. Сладкодумно се разказват случки от практиката, видове физически упражнения, тенденции в спорта, в храненето, в медицината, лайфстайл истории, истински постижения и международен опит.
 BG   http://www.vitaminasport.bg/   231 посещения / 2010-08-31
Ем Ви Джей танци и аеробика - Студентски град
Залата е най-новото място за спорт и забавление в Студентски Град, София. Нашата цел е да предоставим на хора от всякаква възраст здраве, красота и много приятни емоции на достъпни цени за всички!
 BG   EN   http://vj-dance.eu   745 посещения / 2010-08-24
Атлетикко фитнес
Фитнес центъра предлага модерно оборудвана зала за фитнес, зала за аеробика, танци и бойни изкуства. На разположение на клиентите са финландска сауна, масажен кабинет обслужван от квалифицирани рехабилитатори както и солариуми- хоризонтален и...
 BG   http://atletikko.com   451 посещения / 2010-05-13
Спортна зала, аеробика, йога, пилатес, танци
Аеробика, каланетика, пилатес, йога, народни танци, модерен балет в спортната зала на ул. Шейново 3 , гр.Бургас. тел.0888447510
 BG   http://sportclub-iliana.com   605 посещения / 2010-02-18
[1] 2  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2020 Dir.bg. All rights reserved.