Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Производство / Дървообработка

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове [1] 2 3 4  »   »»  
Ласки България продава дробилки за клони, шредери за дърво, каналокопачи
Дружеството LASKI, s.r.o е основано през 1992 г. Неговите основни дейности са съсредоточени върху производството на резачки за пънове, дробилки за клони, шредери за дърво, каналокопачи и каналокопатели, листосъбирачи и листосмукачи.
 BG   https://www.laski.bg/   7 посещения / 2020-08-03
Дърворезба, каменоделство и фрезоване
АПЛО е мотивирана да пресича творческото у човека с прецизността на машината, това е и мисията на компанията - максимално да доближи машинната обработка на материалите до топлината излъчвана от умелата ръка на майстора.
 BG   https://aplo.bg   4 посещения / 2020-07-03
Cassa Massa - изработка на мебели
Cassa Massa е фирма за изработка на мебели и масивни маси от епоксидна смола по желание на клиента. Всичко се прави по размер на клиента. Фирмата изработва масивни маси от епоксидна смола и без смола, кухни, гардероби, шкафове, пейки, навеси.
 BG   http://www.cassamassa.com   8 посещения / 2020-06-03
Пелети Транском
От 2010 година фирма Транском успешно развива търговията на твърди горива на вътрешния и външния пазар Фирмата разполага с две основни бази и над 20 дистрибутора в страната Транском е регистрирана през 2006 година и се занимава с международен...
 BG   https://peleti.transcom.bg/   1 посещения / 2020-05-14
Schneider Pellets - Пелети
Предприятието ни е ситуирано в гр. Самоков, само на 60км от гр. София в полите на величествената и красива Рила планина. От тук именно идва суровината за пелетите, които предлагаме – качествена иглолистна дървесина.
 BG   EN   EU   https://www.schneiderpellets.com/   8 посещения / 2020-05-01
"Вуд Трейдинг" ООД - дървен материал, пелети
Фирма „Вуд Трейдинг” ООД е специализирана в производство на дървен материал за строителството и мебелната промишленост. Предлага и дърва за огрев и пелети.
 BG   EN   http://www.wood-trade.bg   7 посещения / 2020-02-07
Дъбов паркет - фабрика Камчийски дъб
Производството на масивен паркет от дървесните видове дъб и ясен. Продуктовата листа от дъбова дървесина включва още дюшеме, первази, обшивки, слепени плотове, детайли за мебелната промишленост.
 https://kamchia-oak.business.site/   6 посещения / 2020-01-08
3D фрезоване, вакуум формоване, калъпи, прототипи от Ganz Model Design
Ние сме професионален екип, специализиран в изработването на визуални и специални ефекти за кино, рекламата и интериор. Използваме разнообразни материали: дърво, метал, пластмаси (вкл. вакуум формовки), композитни и художествени материали и други.
 BG   https://www.ganz-md.com   13 посещения / 2019-11-08
Търговия на едро и дребно с дървен материал и пелети
Андрал ЕООД се занимава основно с търговия на пелети и дървен материал. Ние сме новоформирана фирма в област Бургас. Преки дистрибутори на фирми за дърводобив от Родопите, гарантираме качество и коректност при доставките.
 BG   https://www.andral-eu.com/   ESHOP   16 посещения / 2019-06-07
Лазерно рязане и CNC рязане, фрезоване
Фирма "BILD-LTD" ЕООД предлага услугите - лазерно рязане, cnc рязане, фрезоване, 3-D фрезоване в гр. София. Режем и обработваме следните видове материали: дърво и дървени плоскости - МДФ, ПДЧ, Шперплат, а също и плексиглас и пластмаси, цветни метали.
 BG   http://laser.bild-ltd.com   20 посещения / 2019-05-17
[1] 2 3 4  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2020 Dir.bg. All rights reserved.