Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Производство / Храни, напитки

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове ««   «  1 2 3 [4] 5 6 7  »   »»  
Магазин за сушени плодове и зеленчуци - Fitto
Онлай магазин за сушени плодове и зеленчуци по нова технология на сушене, PAX процес, процес на вакумна експанзия и запазване на витамините. Хрупкави кръгчета ябълка с канела, Хрупкави парченца ягоди, Хрупкав плодов микс, Хрупкави кръгчета банан,
 BG   http://store.fitto.bg   22 посещения / 2016-09-19
Био магазин - био храни, супер храни
Био магазин, био храни, супер храни, обикновено това са само термини и категории за голяма част от нашите колеги. Но не и при нас. Био храни, супер храни, био козметика са не само категории, те са начин на живот.
 BG   EN   http://www.avocadobioshop.com/   36 посещения / 2016-08-24
Винарска изба "Вила Юстина"
Винарска изба" Вила Юстина" е разположена в покрайнините на Родопската Яка в село Устина, на 26 км от Пловдив, регион с богата винена история.
 BG   http://www.villayustina.com/   18 посещения / 2016-05-20
Кафе-Сладкарница Koko sweeterie
Sweeterie KOKO винаги ще ви посрещнe с усмивка и удоволствие. Ще Ви помогне да изберете десерти и напитки по Ваш вкус. Заведение подхожда идеално за тези, които искат да прикусят нещо вкусно по време на обедната почивка.
 BG   http://sweeteriekoko.com/   17 посещения / 2016-05-09
Био пчелен мед
Ние сме малка фирма за биологично отглеждане на пчели в България. Нашата работа е биопчеларство, производство, разпространение и изследване на пчелни продукти.
 BG   EN   http://biobeehoney.com/bg   45 посещения / 2016-05-09
Детоксикиращи и фитнес крафт чайове от Soltea
Soltea е подходящ, както за активно трениращите така и за възстановяване след натовареният ден в офиса. Създадените от нас крафт продукти са перфектното допълнение за диети, упражнения и здравословен начин на живот.
 BG   http://www.soltea.net   11 посещения / 2016-04-28
"Елис" ООД – производство и пакетиране на подправки
"Елис" ООД е българска фирма от Димитровград. Занимаваме се с производство и с пакетиране на качествени подправки – български и вносни – продукти за сладкарството, нишесте и билкови чайове. Държим на високото качество и – естествено – на добрия вкус.
 BG   http://elis-bg.com/   37 посещения / 2016-03-25
Ледена епоха
Производствената база на \"Еко Клас Груп\" ЕООД разполага с капацитет 2 тона кубчета лед на денонощие. Фирмата може да отговори на всяко търсене на лед било то за тържества и събития, който се изразходва в един ден или се съхранява в хладилник.
 BG   http://ledena-epoha.com   17 посещения / 2016-03-23
"Ралица Милк"
"Ралица Милк" е марка на "Булдекс" ООД , мандра с. Белица. Производство на кисело мляко, сирене, кашкавал, краве масло, извара, сметана.
 BG   http://buldex-bg.com   35 посещения / 2016-03-02
Мандра Равногор – млечни продукти с традиция
Мандра Равногор предлага богата гама млечни продукти от краве, овче и козе мляко. Екологично чистите масло, сирена и кашкавали са в регистъра от традиционни за нашенската трапеза до специални продукти, които провокират със съчетанието си от вкусове.
 BG   http://mandraravnogor.com/   33 посещения / 2016-02-26
««   «  1 2 3 [4] 5 6 7  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2019 Dir.bg. All rights reserved.