Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Производство / Сувенири

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове [1] 2 3 4  »   »»  
Подарете Еко Химикалка
Онлайн магазинът е част от търговската политика на Недодялко ЕООД. Произвеждаме еко химикалки от дърво с неповторим дизайн, всяко изделие е уникално, без аналог и неповторимо. Материалът е клонка от бор, липа и други. Неповторим подарък за всеки.
 BG   http://ekohimikalka.com   ESHOP   117 посещения / 2014-09-16
"Блисхенд" е ателие за керамични сувенири с магнит.
От 2001 г. ние създаваме хиляди уникати, които се отличават с керамичната техника, която използваме, съчетана с ръчната изработка на всеки отделен детайл и многообразието от забавни модели. Ние работим и по поръчка. Разгледайте нашият сайт!
 BG   EN   http://www.blisshand.com   3254 посещения / 2005-11-07
۞ ДЮК - магазинче за джиджавки и измишльотини
Магазинче за домашен арт, приложно изкуство и импровизации. Арт от целия свят и българия. Това е убежище за фантазьори, влюбени, веселяци и всякакви нещотърсачи
 BG   EN   http://www.magazinche.com   5829 посещения / 2005-07-21
ART-S - авторско рисувано стъкло
ART-S – ръчно рисувани изделия от стъкло, керамика, сувенири. Богата гама от модели и цветови гами. Изпълнение на индивидуални поръчки. Доставка до търговската мрежа в цялата страна. В ART-S залагаме на авторското изкуство. Изберете ОРИГИНАЛА!
 BG   http://art-s.net    672 посещения / 2010-02-10
ET "Блаив" - производство на одеала, китеници, черги и др.
Одеалата са над 70 различни модела. "Блаив" произвежда стандартни по размер одеала - единични, двойни, за ъглови легла и холови гарнитури. Продуктите на "Блаив" са екологично чисти, 100% вълна на памучна или вълнена основа.
 BG   EN   http://www.blaiv.com   1537 посещения / 2005-11-09
Galeya - онлайн магазан за китайски стоки и сувенири
„Галея” ООД – Варна е склад на едро и дребно за продажба на стоки от България и внос от Китай, Турция, Дубай и Индия. Ние сме на пазара от 8 години. При нас можете да откриете голямо разнообразие от стоки за дома, градината и офиса на изгодни цени.
 BG   http://galeya.bg   ESHOP   1687 посещения / 2013-02-12
GiftsBG - ръчно изработени подаръци и бужута
GiftsBG е онлайн магазин за подаръци, сувенири, ръчно изработени бижута, картини, картички, икони, пластики и други изработени от български автори.
 BG   EN   http://www.giftsbg.net   160 посещения / 2012-10-24
Hronia - изработване на бижута
Съсредоточени сме в направата на бижута по поръчка на клиента, пренареждане и поправка на стари такива, също така правим и амулети според зодията и астрологията (направи запитване).Ръчни бижута, Мъниста, Гривни, Колиета, Обици, Бял Ахат, Яспис.
 BG   http://hronia-bg.com/   12 посещения / 2018-05-23
Magnito - рекламни магнити за хладилници
Ние сме специализирани в изработката на висококачествени рекламни магнити за хладилници с различни снимки и индивидуален дизайн.
 BG   EN   EU   http://www.magnito.eu/bg   172 посещения / 2014-10-09
Nuveo Communications агенция за ПР и реклама
Nuveo Communications предлага специализирани консултантски услуги в сферите на стратегии, комуникации и връзки с обществеността на корпорации и организации в частния и обществения сектор.
 BG   http://www.nuveo.bg   25 посещения / 2011-10-20
[1] 2 3 4  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2018 Dir.bg. All rights reserved.