Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Производство / Мебели

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове [1] 2 3 4  »   »»  
Поръчка на мебели по размер
Проектиране на мебели за всяка стоя от дома с размери на клиента и дизайн и визия по индивидуален проект. Нестандартни кухни и обзавеждане с уникални форми и дизайн с практично и функционално разпределение на модули и вътрешна организация.
 BG   http://poruchkamebeli.xyz   5 посещения / 2019-04-09
Производство и поръчка на мебели
Ние сме фирма за производство на мебели в град София. Изработваме мебели по индивидуални и готови проекти. Предлагаме дизайнерски решения свързани с Вашият интериор и екстериор,които ще задоволят изцяло желанията и идеите Ви.
 BG   EN   https://mebelibomar.com   5 посещения / 2019-04-02
Кръгли и заоблени кухни по размер
Каталог луксозни заоблени кухни с нестандартни форми и дизайн с уникална визия. Заоблени кухни остров и модели кръгли и заоблени кухни с всичко необходимо за перфектно удобство и лукс.
 BG   http://zaoblenikuhni.info   7 посещения / 2019-04-02
Изработка мебели по проект
Проектиране и изработка на мебели по проект за дома, офиса, вилата и хотела. Предлагаме цялостно решение за изграждане на обзавеждане по поръчка от вземането на размери до монтаж на мебели и обзавеждане.
 BG   http://mebeliproekt.xyz   2 посещения / 2019-03-22
Moderato BG- маси и плотове от масивна дървесина
Модерато произвежда уникални дървени маси плотове според спецификации и предлагаме и готови маси от широки трупи, чисто дърво, съчетаваме масивна дървесина със стомана, смола, класически маси от масивна дървесина или плотове за вашата кухня или...
 BG   EN   https://www.moderato.bg/   13 посещения / 2019-03-15
Мебели по проект
Мебели по проект с луксозен дизайн, по размер и на клиента. Каталог за мебели изработени по проект с модерен дизайн и визия съобразена с интериара на дома. Многообразие от мебели за дома с различни дизайни, размери, видове.
 BG   http://proektmebeli.xyz   5 посещения / 2019-03-11
Богдан Мебел
Фирмата се занимава с обзавеждане на обществени сгради, хотели, офиси и частни къщи или апартаменти. Към всеки клиент се прави индивидуална оферта. Мебелите могат да бъдат подчинени на един стил според цветовете на стените и другите елементи в...
 BG   https://www.bogdanmebel.com   18 посещения / 2019-02-26
"Туинс Дизайн"– интериорен дизайн и изработка на мебели
Туинс Дизайн се занимава с проектиране на интериорен дизайн и изработване на мебели по индивидуален проект. Екипът ни от професионалисти съчетава високотехнологични материали и системи, за да създаде продукти с изискана визия и висока функционалност.
 BG   https://twinsdesign.eu/bg/   11 посещения / 2019-02-15
Кухненски уреди за вграждане Варна - Велев Стил ЕООД
Кухненски уреди за вграждане Варна - Велев Стил на много добра цена. Предлагаме качествени кухненски уреди за вграждане и свободностоящи уреди. Изберете Велев за кухни по поръчка на достъпно ниски цени.
 BG   https://www.velev.bg/   10 посещения / 2019-02-08
Мебели Дискрет: онлайн магазин за мебели
Произведените с високо качество от нас мебелни изделия задоволяват потребностите на клиентите ни и допринасят за комфорта в жилища, офиси, заведения, магазини> и включват:
 BG   https://diskret.bg   13 посещения / 2019-02-05
[1] 2 3 4  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2019 Dir.bg. All rights reserved.