Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Производство / Енергетика

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове [1] 2 3 4  »   »»  
"Еко-Ват" АД
“Еко-Ват” АД е основана през м. февруари 2000 г. с основен предмет на дейност инжинерингова дейност в областта на енергетиката, енергийната ефективност и екологията.
 BG   EN   http://www.eco-wat.com   720 посещения / 2005-09-17
"ЕЛ-ТЕСТ" ЕООД
Инженерингова дейност за изграждане, ремонт и рехабилитация на електрически уредби ниско, средно и високо напрежение. Релейна защита и автоматика. АСДУ. Производство на метални конструкции (ел. табла). Сертифициран Орган за контрол.
 BG   EN   http://www.el-test.com   1024 посещения / 2004-02-10
"Контактни елементи" АД - Драгоман
Контактни елементи АД е специализирано в производството на биметални и трислойни контактни нитове, сребърни припои – три и четири компонентни, в комбинация от Сребро, Мед, Цинк и Кадмий. Припоите се произвеждат във вид на телове и ленти.
 BG   http://www.k-e.bg   369 посещения / 2008-09-15
"Невен-ЗИГ Солар" - екологично електричество от слънчева енергия
“Невен-ЗИГ Солар” ООД е съвместно предприятие между партньори от България и Германия, с предмет на дейност изграждане на фотоволтаични съоръжения за производство на екологично електричество от слънчева енергия.
 BG   EN   EU   http://www.neven-sigsolar.com   149 посещения / 2009-09-08
Armaco Energy JSC -  Доставчик на електроенергия
Оптимизирайте сметките си като преминете на свободен пазар. Конкурентни цени, прехвърляне на свободнен пазар, балансиране и цялостно оптимизиране на вашите сметки.
 BG   EN   https://armaco-energy.bg   15 посещения / 2020-08-03
BC Power официален сайт
BC POWER предоставя ефикасна, благоприятно въздействаща върху околната среда технология, която газифицира биомаса с цел производство на електричество. Нашите продукти използват биомаса за производството на сингаз, който може да се използва за...
 BG   EN   EU   http://bcpower.eu/index-bg.htm   107 посещения / 2011-08-19
Combiner Box със система за диагностика и мониторинг на PV-модули и DC-инсталаци
НАТУРЕЛА предлага на своите клиенти Combiner Box със система за Диагностика и Мониторинг на генериращата част PV централа. С нейна помощ могат да се контролират ефективно както състоянието на PV-модулите, така и инсталацията свързваща ги с инвертора.
 BG   http://www.naturela-bg.com   276 посещения / 2005-06-29
Eнергeтика и алтернативните източници на енергия у нас
Тенденции в енергeтиката и алтернативните източници на енергия у нас. Разработки и проекти за финансиране и субсидиране на инвестиции за обекти, използващи възобновяеми (алтернативни) източници на енергия и екогорива.
 BG   http://www.b2b.bg/bgenergypersp....   958 посещения / 2005-12-12
Eнергоспестяващи системи за отопление, топла вода и електричество
Основният предмет на дейност на дружеството е – консултантска и инженерингова дейност, внос и износ на енергоспестяващи технологии, апаратура и съоръжения в областта на възобновяемите енергийни източници и енергийната ефективност.
 BG   http://www.ess-bg.com   589 посещения / 2008-09-19
Eнерко-България-креативни енергийни решения
ЕНЕРКО България - Компания осъществяваща енергоспестяващи проекти опазващи околната среда. Нашата компания изгражда Електрически инсталации, Соларни ситеми за топла вода, Фотоволтаични системи, Климатични системи.
 BG   http://enercobg.com   165 посещения / 2009-02-19
[1] 2 3 4  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2020 Dir.bg. All rights reserved.