Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Производство / Други

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове [1] 2 3 4  »   »»  
Индустриални помпи и помпени системи
Индустриални помпи и помпени системи. Доставка на Перисталтични помпи, лобни помпи, зъбни помпи, центробежни помпи. Инженеринг, производство и доставка на помпи и помпени системи.
 http://axbul.bg   12 посещения / 2018-02-23
Индустриални батерии
Индустриални Батерии Търговище предлага тягови акумулатори, стационарни батерии, стартерни акумулатори, зарядни устройства, ТАВ, консумативи и други услуги като сервизна дейност и рециклиране, абонаментно обслужване, обратно изкупуване, транспорт,...
 BG   EN   EU   https://www.industrialbatteries.bg   13 посещения / 2017-12-09
Прахово боядисване и пясъкоструй
Прахово полимерно боядисване и пясъкоструене на метални детайли. Нанасяне на антикорозионни покрития и прахово и премахване на стари корозирали покрития с пясъкоструен апарат. Чистене на автомобилни джанти с пясъкоструй и прахово боядисване на...
 BG   http://pesakostrui.com   11 посещения / 2017-11-24
Щори Ден и Нощ
Щорите тип Ден и Нощ, произведени от тетевенската фабрика за щори Камакс ООД, се предлагат в няколко модела: Елеганс, Комфорт, Стандарт, Оптима и Мини. Комбинация от усещане за уют, елегантна визия и компактна форма. Лесни за почистване и поддръжка.
 BG   https://www.kamax.bg/p/Rulo-shto...   9 посещения / 2017-11-17
Алуминиева и ПВЦ дограма, щори, сенници
Aл-пласт ООД е специализирана фирма за проектиране, изработка и монтаж на алуминиева и пластмасова дограма, фасади и парапети. Всеки произведен продукт е строго инди- видуален и цели да задоволи предпочитанията и стила на клиента.
 BG   http://al-plast.com   17 посещения / 2017-11-10
Терапевчитен крем за масажи на билкова основа КАН КРЕМ
Лечебен масажен крем на растителна основа, по рецептата на българските ханове за благоприятно повлияване на проблеми със ставите, мускулите и периферните нерви.
 BG   EN   https://kan-cream.bg   13 посещения / 2017-11-10
Изамет 05
Изамет 05 е единственият усвоил традицията на “Първа Частна Асансьорна Фабрика – Изамет” Основната и дейност е проектиране, производство, доставка и монтаж на всички видове асансьори.
 BG   https://www.firstizamet.bg/   9 посещения / 2017-10-23
Филтри за комини
Производство на филтри за комини за дървообработващи заводи, циментовата промишленост, рудодобив и обогатяване, фармацефтични заводи и други
 BG   http://www.etekotekstil.com/   10 посещения / 2017-10-20
Фототапети София
Онлайн магазин за фототапети по поръчка. Изработка на фототапети по размер на клиента, с избор от над 25 вида материали. Дизайн на фототапети, огромен каталог с избор на фототапети за дома, офиса, бизнеса и други.
 BG   http://fototapeti-sofia.com/   12 посещения / 2017-10-06
Био ароматизатор за кола
Био ароматизатор за кола, направен от 100% натурални продукти. Без синтетични аромати, оцветители и консерванти. Съдържа полезни за здравето билки смесени с етерични масла от ябълка и мента, за по-добро и концентрирано шофиране.
 BG   http://magical-herbs.com/   22 посещения / 2017-09-27
[1] 2 3 4  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2018 Dir.bg. All rights reserved.