Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Право / Патенти, изобретения

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове [1] 2 3  »   »»  
IP Bulgaria
Националният портал за интелектуална собственост - най-добрият източник на информация за регистрацията и мениджмънта на търговски марки, изобретения и авторски права. Законодателство, образование, статистика. Директория на специалисти по ИС....
 BG   EN   http://www.ipbulgaria.com   2928 посещения / 2003-01-08
VM-Law - събиране на вземания
Екипът на VM-Law е специализиран в събирането на вземания на физически и юридически лица - съдебно и извънсъдебно събиране на дългове, анализ и управление на вземания. Консултиране, анализ и представителство при сделки и казуси с недвижими имоти.
 BG   http://www.vm-law.bg/   45 посещения / 2016-06-10
Агенция Bulinvent
Агенция BULINVENT извършва патентно правни услуги в областта на интелтуалната собственост - търговски марки, патенти, промишлен дизайн.
 BG   EN   http://www.bulinvent.com   1020 посещения / 2003-03-17
Адвокатска кантора Малина Караджова – Русе
Адвокатска кантора за правни консултации, юридически и консултантски услуги и комплексно правно обслужване на територията на България и Румъния.
 BG   EN   EU   http://avocatbulgaria.com   398 посещения / 2009-07-23
Адвокатско дружество Благоева, Ганчева и Стратева
Специализираме в следните клонове на правото: корпоративно, правооблигационно, правовещно, правоадминистративно и данъчно право. Патентно и авторско право, трудово право, европейско и международно право, процесуално представителства др. и медиация
 BG   EN   EU   http://www.bgslawfirm.bg   64 посещения / 2014-01-08
АЙ Пи Консултинг
АЙ Пи Консултинг е енергична консултантска агенция за интелектуална собственост, разполагаща с екип от опитни и международно утвърдени професионалисти.
 BG   EN   http://www.ipconsulting.bg   604 посещения / 2005-04-13
Ай Пи Консултинг ООД
Ай Пи Консултинг ООД предлага услуги по защита и прилагане на права върху марки, изобретения, промишлен дизайн, авторски права (включително и ефективното им управление), мерки за граничен контрол и както и защита на потребителите.
 BG   EN   http://ipconsulting.eu   162 посещения / 2009-08-10
Бриз патент
Сайтът съдържа информация относно агенция БРИЗ ПАТЕНТ - гр. Варна, специализирана в защитата на интелектуалната собственост.
 BG   http://varnapatent.com   20 посещения / 2014-09-01
Вашият консултант по закрилата на индустриалната ви собственост
Комплексни услуги в областта на индустриалната собственост, представителство пред Патентното ведомство, регистрация на обекти по индустриална собственост /марки, географски означения, дизайни, изобретения и полезни модели/в България и чужбина.
 BG   http://www.lex.bg/members/dobrin...   71 посещения / 2011-08-10
Евроконсулт България
Патентно-правни консултации и услуги, оказване на съдействие при изработване на цялостна фирмена патентна политика, патентни и фирмени проучвания, подготовка на лицензионни договори и др.
 BG   EN   EU   http://www.euroconsult-bg.com   1860 посещения / 2003-06-11
[1] 2 3  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2019 Dir.bg. All rights reserved.