Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Образование и наука / Обучение, курсове

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове [1] 2 3 4  »   »»  
Usit Colours
Агенция за студентски и младежки пътувания - самолетни и автобусни билети на специални цени, международни карти за намаления (ISIC/IYTC/ITIC), хотели, застраховки, езикови курсове, работа и стаж в САЩ, Англия, Германия (Work&Travel, Internship, Au...
 BG   EN   http://www.usitcolours.bg   27613 посещения / 2002-07-03
ЕЗИКОВА ШКОЛА "ЛЕТЕР"
ЕЗИКОВА ШКОЛА "ЛЕТЕР" организира курсове в удобно за Вас време по английски, немски, италиански, испански, гръцки и френски. Оригинални системи. Отстъпки за учащи. Безплатно мултимедия и интернет. Разговорен "сблъсък".
 BG   http://leter.info   13050 посещения / 2002-01-10
Престиж - Езикова школа и Мултимедиен център
Отлична езикова подготовка в доказали качествата си курсове по английски и немски език. Обучение с мултимедийни продукти - най-новата образователна технология. Модерно компютърно обучение по специални програми. Високоскоростен достъп до Интернет.
 BG   EN   http://www.prestige.bg   11386 посещения / 2000-09-26
ЕКСПЕРТ - център за професионално обучение
Лицензиран от НАПОО, центърът е разработил над 65 специализирани курса в областите програмиране, графичен и уеб дизайн, анимация, интернет програмиране, мрежи, хардуер. С новия формат Експерт Live- онлайн обучение с преподавател-сме с Вас навсякъде
 BG   http://www.expert-bg.org   8444 посещения / 2003-02-25
Училища Европа
Училища за чужди езици и компютри с над 50 учебни бази в цялата страна. Целогодишни и интензивни курсове по английски, немски, френски, испански, руски език и компютри за деца и възрастни – начинаещи, напреднали, сертификатни нива.
 BG   http://www.europeschools.net   6859 посещения / 2000-10-09
Study English Today - уроци по английски, граматика, тестове, забава
Тук ще намерите уроци по английски, ще научите основните правила в английската граматика и ще разберете кои са най-често допусканите грешки в английския език. Сайтът съдържа още тестове, поезия, текстове на песни, хумор, връзки и мн. др.
 BG   EN   http://www.studyenglishtoday.net   6415 посещения / 2003-01-04
Образователен Център Британика
Качествено обучение по английски език за деца и възрастни. Годишно обучение. Британски образователни стандарти. Подготовка за FCE, CAE, CPE. Интензивно обучение. Съвременни британски комуникативни програми. Делови Английски. IELTS.Фирмено...
 BG   EN   http://www.britanica-edu.org   6325 посещения / 2002-04-24
Дружество ``Знание`` - София
Една от най-големите неправителствени организации в областта на обучението: езикови и компютърни курсове; професионална квалификация и преквалификация; Детска езикова школа ``Знание``; Частна професионална гимназия.
 BG   http://www.znanie-bg.org   6283 посещения / 1999-12-08
Даскало.ком
Електронен консултант в областта на висшето образование, професионалната квалификация, езиковото обучение и образованието в чужбина. Разполага с възможност за търсене на програма или курс по критерии на потребителя.
 BG   http://www.daskalo.com   4616 посещения / 2006-01-06
Частни училища, Колежи, Университети
Всичко за образованието.Списък на частните и държавните училища в България. Колежи, Университети, Образование в чужбина, Езикови курсове в България и чужбина, Учебни програми в САЩ, Канада, Европа.
 BG   EN   http://www.uchenik.com   4279 посещения / 2005-05-06
[1] 2 3 4  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2020 Dir.bg. All rights reserved.