Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Образование и наука / Обучение, курсове

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове [1] 2 3 4  »   »»  
Usit Colours
Агенция за студентски и младежки пътувания - самолетни и автобусни билети на специални цени, международни карти за намаления (ISIC/IYTC/ITIC), хотели, застраховки, езикови курсове, работа и стаж в САЩ, Англия, Германия (Work&Travel, Internship, Au...
 BG   EN   http://www.usitcolours.bg   27606 посещения / 03.07.02
ЕЗИКОВА ШКОЛА "ЛЕТЕР"
ЕЗИКОВА ШКОЛА "ЛЕТЕР" организира курсове в удобно за Вас време по английски, немски, италиански, испански, гръцки и френски. Оригинални системи. Отстъпки за учащи. Безплатно мултимедия и интернет. Разговорен "сблъсък".
 BG   http://leter.info   13049 посещения / 10.01.02
Престиж - Езикова школа и Мултимедиен център
Отлична езикова подготовка в доказали качествата си курсове по английски и немски език. Обучение с мултимедийни продукти - най-новата образователна технология. Модерно компютърно обучение по специални програми. Високоскоростен достъп до Интернет.
 BG   EN   http://www.prestige.bg   11385 посещения / 26.09.00
ЕКСПЕРТ - център за професионално обучение
Лицензиран от НАПОО, центърът е разработил над 65 специализирани курса в областите програмиране, графичен и уеб дизайн, анимация, интернет програмиране, мрежи, хардуер. С новия формат Експерт Live- онлайн обучение с преподавател-сме с Вас навсякъде
 BG   http://www.expert-bg.org   8443 посещения / 25.02.03
Издателски комплекс "Труд и право
Пет месечни списания в книжен и електронен вариант: Труд и право, Финанси и право, Собственост и право, Пазар и право, Информационен бюлетин по труда. Компютърен експертен продукт - Съдебни искове във Вещното право.
 BG   http://www.trudipravo.bg   8180 посещения / 22.02.01
Училища Европа
Училища за чужди езици и компютри с над 50 учебни бази в цялата страна. Целогодишни и интензивни курсове по английски, немски, френски, испански, руски език и компютри за деца и възрастни – начинаещи, напреднали, сертификатни нива.
 BG   http://www.europeschools.net   6858 посещения / 09.10.00
Study English Today - уроци по английски, граматика, тестове, забава
Тук ще намерите уроци по английски, ще научите основните правила в английската граматика и ще разберете кои са най-често допусканите грешки в английския език. Сайтът съдържа още тестове, поезия, текстове на песни, хумор, връзки и мн. др.
 BG   EN   http://www.studyenglishtoday.net   6414 посещения / 04.01.03
Образователен Център Британика
Качествено обучение по английски език за деца и възрастни. Годишно обучение. Британски образователни стандарти. Подготовка за FCE, CAE, CPE. Интензивно обучение. Съвременни британски комуникативни програми. Делови Английски. IELTS.Фирмено...
 BG   EN   http://www.britanica-edu.org   6324 посещения / 24.04.02
Дружество ``Знание`` - София
Една от най-големите неправителствени организации в областта на обучението: езикови и компютърни курсове; професионална квалификация и преквалификация; Детска езикова школа ``Знание``; Частна професионална гимназия.
 BG   http://www.znanie-bg.org   6282 посещения / 08.12.99
Даскало.ком
Електронен консултант в областта на висшето образование, професионалната квалификация, езиковото обучение и образованието в чужбина. Разполага с възможност за търсене на програма или курс по критерии на потребителя.
 BG   http://www.daskalo.com   4615 посещения / 06.01.06
[1] 2 3 4  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2018 Dir.bg. All rights reserved.