Dir.bg КаталогDir.bg Каталог
Каталог / Образование и наука / Други

Подреди по: Дата | Азбучен ред | Брой хитове [1] 2 3 4  »   »»  
MED4MIN - Медицина за минута
Повишаване здравното образование на обществото е наша малка мечта и този сайт ще бъде основен инструмен за реализирането й. При нас ще намерите разнообразие от видео материали, статии, научни публикации, уроци, клинични случаи и още.
 http://www.med4min.com   15 посещения / 2017-12-04
Автошкола Успех 79
Автошкола "Успех 79" предоставя на своите клиенти шофьорски курсове за категории A,A1,A2,B,B+E,C,D,ADR(Опасни товари), Професионална компетентност. Предоставяните от нас курсове са на най-ниски цени. С отношение и внимание към всеки един курсист.
 http://avtoshkola-uspeh79.bg   7 посещения / 2017-11-03
Чуждоезиков Център Браво
В центъра работят високо квалифицирани преподаватели, както българи с перфектен английски, така и преподаватели англичани. Разполагаме с курсове за деца, юноши и възрастни. Преподаваме по едни от най - ефективните методи: Калан метод и Сугестопедия.
 BG   http://www.bravoflcentre.bg/   9 посещения / 2017-10-23
Учебна Академия Усмивки
Учебна Академия "Усмивки" предлага следучилищно обучение и занималня, лятна занималня в уютна среда, където детето се чувства спокойно и насърчено.
 BG   https://usmivki.net/   9 посещения / 2017-09-14
Магазинче за знание
Магазинче за "Знание" е център за ранно детско развитие, в който Вашия мъник ще учи Английски език, ще развива финната моторика, ще интегрира частите на тялото си и ще се развива. Всичко това ние правим забавно под формата на игри, танци и песни.
 BG   http://rannorazvitie.com/   17 посещения / 2017-06-05
Изобретения, патенти, полезни модели, иновации
Изобретения, патенти, полезни модели, иновации -актуална информация от IPconsulting - европейски и български патентни представители, адвокати по авторско право и индустриална собственост, експерти; консултации, представителство и защита в ЕС,US и др.
 http://изобретения.eu/   7 посещения / 2017-04-18
Матрица:Пари
Реши най-сетне проблемите с парите: Парадоксален, абсолютно нелогичен и безумно ефективен начин винаги да имате пари. Системата позволява на всеки човек да реши проблемите си с парите, да хармонизира връзката си и да реализира потенциала си
 BG   http://matrica.dir.bg   GLOG   35 посещения / 2017-03-01
Списание Амбиция
Амбицирани българи се реализират навсякъде по света. Вижте тези българи чрез интервюта, разкази за техния живот и представяне на техните таланти. Списание Амбиция показва пътя на признати и уважавани българи.
 BG   EN   http://ambicia.com   84 посещения / 2016-12-30
Проект за здравословно хранене на деца
Цели да формира здравословни хранителни навици сред децата, у дома и в образователните институции, както и да създаде положително отношение към пълноценното хранене.
 BG   EN   http://healthedu.emundus.eu/bg/   31 посещения / 2016-12-19
Всичко за успеха, Успех, щастие, богатство
Как да постигнеш истински успех, щастие и богатство, фактори и тайни за успех, как да постигнеш собствен успех, как да напълниш живота със смисъл, как да станеш собственик на живота си, как ефективно да управляваш времето си и да станеш истински...
 BG   http://www.uspeha.com   46 посещения / 2016-12-12
[1] 2 3 4  »   »»  


за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново | Мобилна версия
Copyright © 2018 Dir.bg. All rights reserved.